caixa popular

Un Ximo més fort

En els últims mesos hem viscut dues situacions particulars en el Partit Socialista. En primer lloc, vivim el “renascut”, el ressorgir de l’antic Secretari General que va haver de dimitir i contra tot pronòstic, va tornar amb molta més força. Pedro Sánchez no va comptar amb el suport dels barons del PSOE i la majoria de Presidents Autonòmics van donar precisament el seu suport a Susana Díaz.

Amb el seu renàixer s’auguren canvis en tots els territoris. És a dir, canviar els crítics i posar persones afins a Sánchez. I arribem així a Juliol. Es viuen les primàries socialistes i es presenta Ximo Puig com era lògic però li sorgeix un candidat rival, Rafael García que és precisament més afí a Sánchez.

Ahir diumenge vivim precisament eixes primàries i el resultat ha sigut clar. Fa uns mesos la Comunitat Valenciana va ser clau per a alçar a Pedro Sánchez enfront de Susana Díaz. Ara té clar que vol seguir apostant per Ximo Puig.

Els militants han parlat i és que recordem que Ximo Puig porta dos anys enfront d’un dels Governs més estables d’Espanya i és just reconéixer el seu treball juntament amb la seua Vicepresidenta Mónica Oltra. Governar en coalició, suposa dialogar, parlar i arribar un camí compartit i tots estarem d’acord que Ximo Puig és un exemple de diàleg. Així arribem al dia d’avui amb un Secretari General dels socialistes valencians més fort. I és que Ximo s’ha guanyat el respecte dels seus militants i un merescut premi, revalidar la secretària general del PSPV.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris