25n
25N
25N

Un viatge de premsa d'instagramers britànics, organitzat per l'Agència Valenciana del Turisme, visita València i Benidorm

Un viatge de premsa d'instagramers britànics, organitzat per l'Agència Valenciana del Turisme, visita València i Benidorm
03/09/2016 -

L’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat un viatge de premsa d’instagramers britànics en col·laboració amb Visit Benidorm i l’Oficina Espanyola de Turisme a Londres. Des del passat 1 de setembre i fins demà, sis instagramers pertanyents tots ells al grup Igerslondon estan visitant Benidorm i València.

A Benidorm, els instagramers han visitat les platges, han provat la gastronomia mediterrània i l’oferta d’oci. També han recorregut amb bicicleta paratges naturals com el parc de Sierra Gelada, han visitat els parcs temàtics i han gaudit de les millors vistes de Benidorm des de diferents punts de la ciutat. A València, recorreran a partir de matí espais urbans tan importants com el centre històric, el Cabanyal, la Marina Real, Russafa i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

D’esta manera, els instagramers, a través d’hashtags que han creat per a l’ocasió, estan publicant fotos de la seua visita en els seus comptes d’Instagram i per a compartir-les amb els seus seguidors.

La rellevància que han cobrat les xarxes socials en la promoció de destinacions turístiques, fa que este tipus de viatges siguen una plataforma de promoció imprescindible per a les destinacions turístiques valencianes, que d’esta manera aconsegueixen arribar a potencials visitants d’una forma immediata. En este cas, els usuaris d’Instagram poden gaudir de les imatges que reproduïsquen en els seus comptes els instagramers que visiten estos dies la Comunitat Valenciana.

Cal tindre en compte que fins al passat mes de juliol, els britànics han realitzat 36,6 milions de viatges a l’estranger i que les previsions de visites segueix a l’alça. Espanya és el primer país destinació turística de britànics amb una quota del 20,4%, seguit per França, Irlanda, Itàlia i Alemanya. Respecte a la Comunitat Valenciana, el Regne Unit és el principal emissor, amb una quota sobre el total de turistes estrangers rebuts de més del 31,9% en 2015.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 1 =