caixa popular

Un tresor abandonat

29/05/2017 -

En qualsevol Administració s’ha de vetlar pel foment i la formació en tres valors principals com són l’EDUCACIÓ, la CULTURA i l’ESPORT.

No hi ha dubte que un poble on l’esport es respira pels quatre costats s’ha de sentir afortunat. Este és el cas d’Almàssera, un dels pobles de la comarca on més força cobra l’esport, on durant molts anys es va fomentar la seua pràctica i es va apostar per la diversitat esportiva. D’aquells anys de sembra en instal·lacions esportives, d’ajudes i facilitats per a tots aquells que s’animaven a treballar per l’esport s’està gaudint en l’actualitat i fruit d’açò és un potencial esportiu mai vist a Almàssera.

Els nostres clubs es troben a l’avantguarda en assoliments esportius, temporada rere temporada, els esportistes locals i els clubs de la nostra localitat sumen nous èxits i passegen el nom del nostre poble tant per la Comunitat Valenciana com per tota Espanya.

Però la falta d’interés, unit a la deixadesa del nostre Ajuntament en els últims anys, ha generat que les instal·lacions on formem als nostres joves, on els inculquem la cultura de l’esport, hagen entrat en una situació crítica, on cada dia és més difícil que aquella llavor que va florir puga seguir el seu camí. Per açò, resulta complicat que els nostres joves tinguen l’oportunitat de competir per aconseguir les seues metes, havent de realitzar un sobre esforç per a aconseguir els seus somnis.

Qualsevol que visite les nostres instal·lacions pot adonar-se del lamentable estat en què es troben: xarxes en pèssim estat, arrebossats caient, proteccions i porteries trencades, pistes amb esquerdes o juntes en mal estat i amb desnivells que impossibiliten en correcte desenvolupament de les activitats, gimnàs tancat per falta d’accés… tot açò unit a la falta d’un responsable que vigile i pose ordre en totes elles, al mateix temps que faça possible l’accés a usuaris individuals que vulguen practicar esport de manera esporàdica.

Sentir dels diferents col·lectius és uníson, la situació en la nostra localitat és insuportable el que els fa plantejar-se si val la pena continuar la seua labor en el nostre poble. Cada dia les instal·lacions empitjoren, el suport i suport des del nostre Ajuntament és nul, alguns clubs han optat per Iniciatives Populars Municipals (amb un gran suport per part dels veïns) les quals es tramiten ralentides. Altres col·lectius no van tenir tanta sort, a causa que per la mala gestió dels últims equips de govern la piscina va tancar les seues portes el setembre passat i encara es treballa per a desfer la malifeta que porte al tancament i per açò els tribunals seran els que resolguen.

Des de les administracions hauríem de vetlar per facilitar l’accés de tot el món a l’esport, com un dels pilars de la nostra societat. De sobres són coneguts els beneficis que genera així que els ajuntaments, com a entitats de proximitat, no poden deixar abandonat a la seua sort l’esport local com a base de desenvolupament.

En definitiva, l’esport és un tresor que molts pobles intenten aconseguir, mentre que Almàssera que sí que gaudeix del mateix i amb un gran potencial… ho manté abandonat.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 11 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris