25n
25N
25N

Un total de 4 milions d’euros de Diputació per a 34 municipis per a millorar les seues instal·lacions esportives

El president, Jorge Rodríguez, destaca l’aposta per vertebrar el territori amb actuacions en totes les comarques que permetran els veïns practicar esport en “infraestructures más dignes”

Un total de 4 milions d’euros de Diputació per a 34 municipis per a millorar les seues instal·lacions esportives
05/11/2016 -

La Diputació de València ha destinat una inversió de més de 4.100.000 euros a la millora d’instal·lacions esportives en 34 municipis de la província. Els projectes, aprovats en Junta de Govern, han sigut tramitats directament des de l’Àrea d’Esports que dirigeix Isabel García i en alguns casos vinculats al Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), i seran adjudicats en les pròximes setmanes.

En paraules de Jorge Rodríguez, president de la Diputació, “aquestes actuacions demostren l’aposta d’aquest equip de govern per les persones i, en aquest cas, per la millora d’infraestructures que tenen un gran ús i que necessiten un manteniment perquè es puga practicar dignament esport”. “La partida per a instal·lacions esportives és una eina més per a vertebrar les comarques valencianes, ja que les obres de millora arribaran a tot el territori”, ha afegit Rodríguez.

El president ha assenyalat que “en els pressupostos més quantiosos s’ha optat perquè els ajuntaments cofinancen les obres, amb la finalitat de disposar de recursos per a més municipis i arribar a resoldre els problemes de més veïnes i veïns de la província”.

Per la seua banda, la diputada d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, ha insistit en la voluntat de l’àrea que dirigeix de fomentar les pràctiques esportives en els municipis valencians: “Parlem d’una partida econòmica important i d’obres sostenibles que incideixen en instal·lacions ja existents que no es troben en condicions òptimes”. Segons ha explicat García, “els projectes escollits completen obres pendents i doten els municipis d’instal·lacions que no tenien, com poden ser camps de futbol de gespa artificial”.

Entre les actuacions vinculades a l’IFS destaquen els 300.000 euros de l’adequació, renovació de lluminària i instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol de Bonrepòs i Mirambell, els 270.000 euros de l’actuació integral en el pavelló Pla de l’Arc de Llíria i els 160.000 euros per a la reparació del complex esportiu Anabel Medina i el pavelló del Vedat a Torrent.

La Diputació ha destinat a més 191.000 euros per a la instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol d’Olocau i 147.000 per a la gespa del camp de Catadau; 134.000 euros per a la reparació de la pista de bàsquet de Bellreguard; 132.000 euros per a la transformació del camp de terra de Marines i 125.000 per a la mateixa actuació a la Font de la Figuera; i 125.000 euros per a la rehabilitació de la piscina municipal de Mislata, el conveni de la qual va signar el president, Jorge Rodríguez, amb l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, a principis d’octubre.

També hi ha inversions previstes a Rafelbunyol, amb 90.000 euros per a la rehabilitació del poliesportiu; a Albal, amb 80.000 euros per a la substitució de la gespa del camp de futbol; a Quartell, amb 72.000 euros per al condicionament del pavelló municipal; a la Granja de la Costera, amb 60.000 euros per a la reparació de la pista de futbet; en Sumacàrcer, amb 36.000 euros per al manteniment d’instal·lacions esportives; i 35.000 euros a Beniarjó per a la rehabilitació de les piscines del poliesportiu.

 

Una pista d’atletisme i un parc esportiu

Entre les actuacions tramitades directament des de l’Àrea d’Esports destaca la construcció d’una pista d’atletisme a Ontinyent, amb un pressupost de 400.000 euros; la remodelació integral del poliesportiu d’Albaida, amb una partida propera als 300.000 euros; la tanca i la transformació del camp de futbol de Massamagrell, amb 270.000 euros; i la construcció d’un parc jove lúdic i esportiu a Picanya, amb un pressupost de 207.000 euros.

També hi ha obres per valor de 180.000 euros a Catarroja, de renovació de vestuaris, més 74.000 euros per a tornar a donar-li ús al camp de futbol Mundial 82; a Llombai, d’ampliació i millora d’instal·lacions esportives; i a Tavernes Blanques, d’adequació del frontó com a gimnàs i pavelló esportiu. Altres projectes són la conclusió del pavelló de la Llosa de Ranes, amb 150.000 euros; el cobriment de la pista poliesportiva de les Alcubles, amb 87.000 euros; la construcció de graderies i vestuaris en el camp de futbol d’Atzeneta d’Albaida, amb 80.000 euros.

La resta d’actuacions inclouen 17.000 euros per a la reparació de la pista de tennis de l’Eliana; 15.000 euros per a l’adequació del paviment de les pistes de bàsquet de Xirivella; 12.000 euros per a la reparació de la gespa artificial del camp de futbol de Vallada; 9.000 euros per a la instal·lació d’una pista multiesportiva al Puig de Santa María; 6.000 euros per a la reparació del paviment del frontó de Castielfabib 6.000 euros per a la reparació de la pista poliesportiva de Godella; i 2.500 euros per a les portes d’emergència del pavelló de Sedaví.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 12 =