Un passadís per a mantenir el feu d'Orriols inexpugnable

El UCAM Murcia va tocar l'orgull del campió en marcar el primer, el Llevant va acabar atropellant als murcians (3-1)

w_900x700_26201010levante-murcia06

El Llevant UD va demostrar una jornada més perquè és el campió de la Lliga 1|2|3. De fet, el campió va saltar al terreny de joc entre el passadís que li va fer l'UCAM Múrcia com a reconeixement. El perquè del domini que ha demostrat al llarg de la temporada. El conjunt de Muñiz ha anat tota la campanya partit a partit amb l'ambició de qui coneixia les seues possibilitats. La humilitat és una de les virtuts d'este equip però açò no li resta l'ambició. L'ambició de qui, encara que no hi haja res en joc, es va calfant a poc a poc fins a encendre una maquinària capaç d'atropellar a qui es pose per davant. El conjunt granota va eixir adormit però el gol de Jona li va tocar la moral i a poc a poc va ser demostrant el seu poder. Natxo Insa va ser l'encarregat d'empatar i Juan Muñoz aprofitava els seus minuts per a fer el doblet de la trobada en el 70 i en 90 sobre la xiuletada final.

w_900x700_26204739levante-murcia18La calor que feia en el Ciutat del València no va servir per a calfar els ànims del partit si no més aviat para tot el contrari. El conjunt granota va eixir fred a la gespa del, fins a moment, feu inexpugnable d'Orriols. Sense tenir gens en joc doncs l'ascens i el campionat de Lliga ja estan aconseguits; Roger està lesionat pel que la lluita pel Pichichi ja ha acabat; i Muñiz va deixar en la banqueta a Raúl, així que el Zamora està en 'stand by', l'UCAM Múrcia tenia molt a favor seu per a intentar aconseguir una victòria que li assegurara la permanència en la Lliga 1|2|3. Els minuts passaven i el partit anava calfant-se a poc a poc.

Amb una afició silenciosa fins al moment, a partir del quart d'hora de partit les coses van començar a canviar. El Llevant va començar a tenir ocasions, pràcticament el control del partit ho havia tingut sempre, però també el seu rival arribava amb alguna ocasió a la porteria defensada per Oller.

w_900x700_26203603levante-murcia10Poc abans de la mitja hora de partit van arribar les millors ocasions i els gols. Campaña va tenir en les seues botes la millor ocasió del Llevant però la pilota va acabar en el cos de Biel Ribas. La següent acció va ser una de les millors ocasions dels murcians amb el pal de Pere Milla després del servei d'una falta. Una carbassada de Jason des del centre de l'àrea però es va lleugerament desviat. En este intercanvi de colps, el primer a puntuar va ser l'UCAM Múrcia qui en el minut 33 aconseguia fer pujar el primer tant després d'una excel·lent carbassada de Jona des del centre de l'àrea davant el qual poc va poder fer Oller. Va ser llavors quan el campió va veure ferit el seu orgull doncs podia perdre la imbatibilitat del seu feu que fa més d'un any que ningú vaig aconseguir traure els 3 punts del Ciutat de València i 25 partits sense conéixer la derrota a casa. Pel que la casta demostrada durant el conjunt granota durant esta temporada va eixir a relluir i en el 40' Insa espentava des de l'esquadra dreta la porteria després d'un pas de Muñoz que va aconseguir recuperar la pilota quan quasi veia perduda per línia de fons. Poc més va ocórrer en este primer temps, tot per decidir mancant 45 minuts.

w_900x700_26212859levante-murcia23El Llevant va eixir en la segona part amb més ganes que l'inici de la trobada. Amb ganes de demostrar el seu orgull granota, eixe que ha tret al llarg de la temporada per a aconseguir un somni. Amb un UCAM signant l'empat, el conjunt granota cercava el segon gol que sentenciara la trobada i deixarà invicte el feu d'Orriols igualant el rècord de imbatibilitat del Llevant. En el minut 61 el Llevant va estar a punt de sumar un nou gol des de les botes de Morales, al final el cuir va eixir per a dalt de la porteria. Els de Muñiz cercaven el segon i al final, després de córrer tot en camp a la recerca de la porteria de Biel Ribas, Juan Muñoz definia la perfecció l'assistència de Casadesús. El 2-1 en el marcador i l'afició granota ho celebrava amb l'ona. El Llevant volia més, cercava el tercer, just en el moment en el qual a l'UCAM Múrcia li van entrar les presses, ara el resultat ja no li valia. Amb el domini del Llevant sobre la gespa, mancant deu minuts per a la conclusió, Oller salvava l'empat de Jona. Poc més que explicar en estos últims minuts que no fóra el domini dels locals a la recerca d'eixe tercer tant, que Juan Muñoz va tenir en les seues botes en el minut 88 i després de dos nous intents en el 90 rematava amb l'esquerra des de fora de l'àrea una nova assistència de Casadesús per a posar el 3-1 definitiu en el marcador. A la rematada, un nou triomf per al campió, la victòria 17 a casa esta temporada, 84 punts en el caseller i una demostració que l'assolit no és casualitat i que ni tan sols amb tot aconseguit baixen la marxa.