25n
25N
25N

"Un paseig entre flors i llibres" celebra la setmana del llibre en Burjassot

"Un paseig entre flors i llibres" celebra la setmana del llibre en Burjassot
24/04/2019 -

De la mà de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, al costat de l’Associació de Comerç i Serveis del municipi, la setmana vinent, del 23 al 27 d’abril, les veïnes i els veïns de Burjassot gaudiran de “Un passeig entre flors i llibres” per a commemorar la setmana del llibre.

Encara que la campanya, tal com han informat des de CEMEF, és sectorial dirigida al gremi de llibreters i floristes, “volem que la resta de comerços puguen participar i interactuar amb l’objectiu que tots els establiments es vegen afavorits per la realització de la campanya”.

L’objectiu de la campanya és realitzar durant la setmana del 23 al 27 d’abril, una campanya d’animació comercial en la qual les llibreries i floristeries siguen els protagonistes. Els comerços no pertanyents a aquest sector que desitgen participar en la campanya, podran traure la seua botiga al carrer el dissabte 27 d’abril en una edició especial de Botigues al Carrer.

Els comerços interessats a tindre més informació sobre aquesta campanya pot posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica trucant al telèfon 96 316 02 50 o manant un correu a empreses4@cemef.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 7 =

museo prehistoria