caixa popular

Un Guàrdia Civil auxilia a cinc persones que havien patit un accident en l'autovia A-35 en el tram al límit de la província d'Albacete

Gràcies a la intervenció de l’agent i d’un grup de militars que es dirigien de maniobres a Chinchilla s’ha pogut auxiliar a aquestes persones que podrien haver patit conseqüències majors

Un Guàrdia Civil auxilia a cinc persones que havien patit un accident en l'autovia A-35 en el tram al límit de la província d'Albacete
16/02/2017 -

Un Guàrdia Civil de Càrcer va procedir a l’auxili de cinc persones, quan es dirigia a la població d’Almansa per l’autovia A-35 iniciant el límit amb la província d’Albacete. Quan es va trobar dos vehicles, un en voral de la carretera i un altre en la mitjana de la mateixa amb ocupants en el seu interior.

En el primer vehicle que es trobava en voral hi havia dos ocupants una dona i una xiqueta de pocs mesos, en el segon vehicle tres ocupants una dona amb els seus dos fills, un de major d’edat que era el que conduïa i el segon minusvàlid.

Al voltant de les 14.40 hores del passat 13 de febrer, quan l’agent es desplaçava a la localitat d’Almansa, va observar a dos turismes que havien col·lidit i es trobaven un en el voral i el segon havia col·lidit contra la mitjana de la A-35 a l’inici del límit amb la província d’Albacete. Després de comprovar l’agent que es trobaven dos vehicles de militars que es traslladaven de maniobres, estacione el seu vehicle i va ajudar a auxiliar.

L’estat de la carretera era perillós per la calamarsa i el gel que hi havia. Immediatament s’avisà al servei d’urgències el 112, COTA el Lloc d’Almansa, extraient als ferits dels seus turismes sense haver de lamentar ferits greus. Tres dels ferits foren traslladats en ambulància a l’hospital de la població d’Almansa i els altres dos foren traslladats per l’agent en el seu vehicle particular a l’hospital abans esmentat.

Gràcies a la determinació amb la qual va actuar l’agent i els militars es va poder auxiliar a estes persones i evitar conseqüències majors atés que estes persones es trobaven molt nervioses a l’interior dels vehicles sense saber molt bé que fer.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC