25n
25N
25N

Un grup de turoperadors holandesos visita la Comunitat Valenciana per a conéixer l'oferta del producte de golf

Un grup de turoperadors holandesos visita la Comunitat Valenciana per a conéixer l'oferta del producte de golf
26/09/2016 -

La Generalitat, a través de l’Agència Valenciana del Turisme, ha convidat a un grup d’agents de turoperació holandesos, especialitzats en el producte golf, a participar en un fam trip per a acostar l’oferta relacionada amb aquest producte de la Comunitat Valenciana.

Aquest viatge de familiarització, que va comença este diumenge i finalitzarà el dimecres 28 de setembre, està organitzat entre l’Oficina Espanyola de Turisme de la Haia , l’Agència Valenciana del Turisme, l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i el patronat de turisme Costa Blanca.

El viatge es planteja com a continuació a l’acció de promoció que l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca va realitzar el passat any a Holanda en forma de workshop amb turoperadors d’aquest país. A més, es continua també la labor de promoció del turisme de golf que aquesta associació i l’Agència Valenciana de Turisme han realitzat durant en 2016 est important comprat emissor després de la presència en la zona d’exposició del Torneig KLM Open, celebrat a principis d’aquest mes de setembre en la localitat de Spijk.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que aquesta acció promocional respon a l’objectiu del Consell d'”establir estratègies que permeten desestacionalitzar l’oferta turística de la Comunitat perquè aquesta siga competitiva tot l’any”.

En aquesta línia, ha indicat que “el golf s’està convertint en els últims anys en un dels potencials turístics més importants de la destinació Comunitat Valenciana” i des de l’Agència Valenciana del Turisme anem a treballar per a “consolidar aquest producte”.

El turisme de golf a la Comunitat

Els turistes de golf trien la Comunitat pel seu clima, accessibilitat, qualitat/preu i tranquil·litat. La majoria dels turistes són estrangers (70%), principalment de Regne Unit i Madrid el principal emissor nacional. Viatgen a la Comunitat a la tardor, durant una setmana i visiten dos camps de golf. Viatgen en grups de quatre persones i s’allotgen en habitatge propi o cedida (60%) o en hotel de 4 estels.

Les seues activitats més habituals, a més del golf, són la gastronomia i l’oci nocturn. Cada turista de golf gasta 163 euros al dia, 53 euros més si s’allotja en hotel, i 900 euros en el conjunt del viatge. És un turista satisfet i fidel: el 75% repeteix visita i el 95% recomana la Comunitat com a destinació de golf.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − catorze =

museo prehistoria