25n
25N
25N

Un gran concert en la Patacona posa fi al Festival AETYB València 2016

Un gran concert en la Patacona posa fi al Festival AETYB València 2016
23/07/2016 -

Després de quatre dies de celebració la II Edició del Festival Internacional de l’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins tanca les seues portes. Durant la jornada del dijous els músics que han participat en l’esdeveniment van gaudir de les comoditats, tranquil·litat i mar de la platja Patacona on el*Esemble “I tu, per què no?” va posar el fermall d’or a aquesta festa de la música davant l’original Edifici Singular.
L’agrupació encarregada de donar per finalitzada la mostra reuneix a músics de tot el món partícips i col·laboradors d’aquest festival de tubes i bombardins en el qual han tingut lloc concerts, conferències, tallers, concursos, exposicions, jam sessions… entre altres innombrables activitats. L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarria, gran aficionat a la música i coneixedor dels instruments protagonistes del Festival, va poder delectar-se amb l’espectacle acompanyat per diversos regidors del equip de govern.
A l’extraordinària actuació li va precedir un gran festí, a càrrec de les empreses “Bisbal paelles monumentals” i “Dacsa”, per als més de 400 músics que havien intervingut en l’esdeveniment. Els membres de l’ajuntament de la localitat també estagueren presents al menjar i van gaudir de la gran aportació cultural i pedagògica del Festival de AETYB a la localitat alboraiense i a la ciutat de Valencia.
Aquells que no van poder assistir a l’últim dia de celebració tingueren la possibilitat de seguir, en directe, la preparació de la paella i el concert final a través de l’aplicació Periscope que, recentment, ha estrenat l’Ajuntament d’Alboraia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =