caixa popular

“Un dia per Picassent”, la nova exposició del grup Picafoto

Esta mostra, finançada per l’Ajuntament de Picassent, recull imatges, accions, persones i situacions del veïnat a través dels ulls de 15 fotògrafs locals que reflecteixen així el dia a dia del seu municipi.

“Un dia per Picassent”,  la nova exposició del grup Picafoto
02/09/2017 -

Les Festes Majors 2017 han tingut un començament molt gràfic i expressiu. El grup fotogràfic Picafoto, col·lectiu que pertany a l’associació d’Amics de Cristòfor Aguado, ha presentat una mostra titolada, “Un dia per Picassent”, un compendi d’instantànies recollides ara fa just un any en el projecte anomenat Fotoziti, un taller que lidera Ricardo Cases, que s’ha passejat per ciutats com Madrid, Paris, Roma, Tokio i que tingué la seua parada en Picassent.

D’aquell treball –amb més de 3.000 fotografies– s’ha fet una selección i totes elles reflecteixen situacions del dia a dia local: gastronomia, costums, sentiments, professions, un recull d’imatges que mostren com som en un context ben localitzat i distingit: Picassent.

L’exposició, inaugurada en el primer dia de les Festes Majors, té la particularitat que a més de poder vore-la a la Casa de Cultura, també es podrà observar a l’esplanada de l’Ermita, punt neuràlgic de les Festes Majors.

“Un dia per Picassent” ha sigut coordinat pel grup Picafoto amb el suport i finançament de l’Ajuntament de Picassent i la seua Regidoria de Cultura. “Propostes com les que hui presentem li donen més valor encara a les nostres persones i posen de manifest que som un poble acollidor i que aprecia la cultura”, manifestà Conxa Garcia, alcaldessa de la localitat. 

La mostra podrà visitar-se fins al pròxim 10 de setembre.Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats