caixa popular

Un centenar de persones es reuneixen en la XXVI Reunió Extraordinària de la Societat Valenciana de Cirurgia a Alacant

Durant la jornada s’ha fet lliurament dels premis i beques de formació en l’estranger que la Societat concedeix

Un centenar de persones es reuneixen en la XXVI Reunió Extraordinària de la Societat Valenciana de Cirurgia a Alacant
02/06/2017 -

L’Hospital Universitari de Sant Joan d’Alacant, adscrit a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, celebra la XXVI Reunió Extraordinària de la Societat Valenciana de Cirurgia (SVC), organitzada pel Servei de Cirurgia del centre, sota la direcció del cap de Servei, Antonio Compañ.

Aquesta és la primera vegada en la seua història que el centre hospitalari acull una reunió de la Societat Valenciana de Cirurgia, que ha comptat amb una assistència de, aproximadament, un centenar d’especialistes de tota la Comunitat.

En la inauguració han estat presentes la gerent del Departament de Sant Joan, Beatriz Massa; el president de la SVC, José Luis Salvador, i el doctor Antonio F. Compañ, en qualitat de cap del Servei de Cirurgia del centre.

Entre els temes més importants a debatre està la gestió d’un servei quirúrgic; benchmarking i indicadors en cirurgia; l’avaluació de noves tecnologies sanitàries; la gestió per processos; les relacions amb la indústria; la gestió de riscos en l’àrea quirúrgica, etc.

Durant la jornada es farà lliurament dels premis i beques de formació en l’estranger que la societat concedeix.

D’altra banda, es nomenarà com a socis d’honor de la societat al catedràtic emèrit de la Universitat Miguel Hernández, Rafael Calpena, que va ser cap de servei de Cirurgia General de l’Hospital General Universitari d’Elx, i al que fóra professor associat, Manuel Diego Estévez, cap de servei de Cirurgia General de l’Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + disset =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris