25n
25N
25N

Un carrer en cada poble: la gran aventura de Blasco Ibáñez, tanca les activitats d'animació lectora

Demà tindrà lloc en el Saló d’Actes de la Casa de la Cultura de Burjassot este divertit contacontes

Un carrer en cada poble: la gran aventura de Blasco Ibáñez, tanca les activitats d'animació lectora
23/02/2017 -

Després d’un mes en el qual de manera indiscutible Blasco Ibáñez ha sigut el protagonista de les activitats gratuïtes d’animació lectora realitzades per les Biblioteques Municipals de Burjassot, demà 24 de febrer a les 18 hores es posarà el fermall del mes amb el contacontes: Un carrer en cada poble: la gran aventura de Blasco Ibáñez, que arriba al municipi de la mà de Rebombori Cultural.

D’una manera pedagògica i lúdica, la protagonista d’este divertit i diferent contacontes, Visanteta, la majordoma de Blasco Ibáñez, anirà descobrint i rememorant les diferents facetes de la vida de Blasco: l’escriptor, el periodista, el revolucionari…i l’aventurer. Un home destinat a tenir un carrer en cada poble. I Burjassot no podia ser una excepció, ja que, és una de les artèries més importants d’este.

A través d’este contacontes, que serà en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura del municipi, el públic participant en el mateix coneixerà una mica millor la figura de Blasco a través de les seues anècdotes de tota la vida i, a més, podran descobrir també la València de l’època.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − un =

museo prehistoria
museo prehistoria