25n
25N
25N

Un Black Friday rendible

Un Black Friday rendible
14/12/2017 -

D’una manera silenciosa, l’anomenat Black Friday, s’ha colat a les nostres vides. Aquesta efemèride, l’origen del qual amb prou feines coneix ningú a l’Estat espanyol, s’ha convertit en una excusa perquè el consum de material tecnològic es dispare.

Més enllà d’això, la veritat és que la indústria de les tecnologies de consum té motius per estar de festa amb la incorporació d’aquesta celebració. Segons dades de GfK compartits per l’Associació Espanyola de videojocs, el Black Friday d’aquest any ha estat tot un èxit per a aquest sector.

Els espanyols i les espanyoles van gastar el passat Black Friday ni més ni menys de 67 milions d’euros en videojocs i en consoles. Això vol dir que el passat 24 de novembre es va produir un increment en les vendes del 22% respecte al 24 de novembre del 2016.

En xifres d’unitats venudes, els registres de GfK demostren que es van vendre 168.000 consoles, és a dir un 27% més que el 2016. En el cas dels videojocs, les unitats venudes van ser ni més ni menys que 755.000, un 8% més que en el Black Friday anterior.

Segons ha destacat el president de l’Associació Espanyola de Videojocs aquesta tendència a l’alça en les vendes és una molt bona notícia que ens avança com podria ser el període de vendes de Nadal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + tres =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus