caixa popular

Un 9 d'octubre amb molt art

Memòria de la Modernitat i Coneix la Diputació ensenyen els seus tresors per a celebrar el dia dels valencians

Un 9 d'octubre amb molt art

Que millor moment per a ensenyar els tresors de Diputació que la festivitat del 9 d’octubre. Des de dijous passat 5 d’octubre i fins al pròxim 15, el Pati de la Scala, el Saló de Reines i el Saló de Ple acullen les mostres Memòria de la Modernitat i Coneix la Diputació respectivament. Eixes exposicions itinerants recorreran diferents pobles de la província de València per a donar a conéixer l’art que ‘ascendien’ els fons de la institució.

4_32La mostra Memòria de la Modernitat s’inaugurà a Requena i en el temps que ha estat en esta població més de 7.000 persones han gaudit de les diferents obres d’art. Després del seu pas per el Pati de la Scala, arribarà a Alzira al novembre on a més de l’exposició en el Muma, es podrà gaudir de rutes teatralitzades, concerts, tallers i xarrades i una infinitat d’activitats. Després d’Alzira arribarà el torn de Gandia, Ontinyent, Sagunt i Torrent.

Des de Diputació existeix una gran obstinació per donar a conéixer esta institució valenciana que dóna suport als ajuntaments de la província. És per açò que, en paraules del seu president Jorge Rodríguez, “convidem a tots els valencians a gaudir i conéixer la institució doncs volem acostar-la, ja que és difícil apreciar allò que no es coneix”. És per açò que en el recorregut de l’exposició Coneix la Diputació, es mostren els 200 anys d’història d’una esta moderna institució i el seu ric patrimoni artístic, a més de donar a conéixer les diferents funcions. Més d’una desena de panells ensenyen de forma gràfica la composició política de la Diputació i les seues àrees, així com la seua història, les seues seus i edificis.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 12 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018