25n
25N
25N

L'UME col·labora amb l'Ajuntament de Sueca en les labors de neteja i desinfecció del municipi

L’equip de la UME està actuant especialment en les residències de persones majors i dependents

L'UME col·labora amb l'Ajuntament de Sueca en les labors de neteja i desinfecció del municipi
27/03/2020 -

La Unitat Militar d’Emergències (UME) ha desplaçat a Sueca un dels seus equips per a ajudar en els treballs de desinfecció del municipi, que se sumaran als que, des de l’Ajuntament, ja s’estan realitzant durant l’última setmana. En concret l’UME ha estat actuant en centres com la Fundació SASM o la residència San José per a persones majors; i està previst que ho faça també en l’Asil, el Centre Ocupacional Municipal i en llocs de pas habitual de la ciutadania, com el Mercat Central, supermercats, etc.

“Des de l’Ajuntament de Sueca, l’equip de govern i els regidors amb delegacions estem treballant diàriament de manera transversal contra esta situació de crisi sanitària que patim, comptant amb tots els nostres recursos i amb ajuda exterior també. Hem realitzat ja treballs de neteja i desinfecció en contenidors, col·legis i centres formatius, edificis públics i zones amb major afluència de persones, i a més estem en contacte directe amb l’UME perquè realitze tractaments de desinfecció, especialment en centres que atenen persones majors i dependents”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

La màxima autoritat municipal ha volgut remarcar també que, des de fa setmanes, s’està treballant en la planificació de les possibles mesures a adoptar una vegada finalitze la crisi sanitària i comence l’econòmica. “Estem traçant un full de ruta davant les conseqüències econòmiques que provocarà esta crisi. Volem ajudar a la ciutadania, en la mesura de les nostres possibilitats, en el tema de taxes, per exemple, o pagaments de caràcter municipal. Des de la Regidoria d’Hisenda s’està treballant per a marcar uns objectius que puguen mitigar, almenys en part, esta crisi econòmica que succeirà a la sanitària”.

Al mateix temps, Dimas Vázquez, ha volgut agrair a la ciutadania, una vegada més, la seua comprensió i comportament exemplar, romanent en els seus domicilis; així com la col·laboració de moltes persones que, de manera anònima i desinteressada, estan realitzant donacions de material, cosint mascaretes a les seues cases, etc. També ha tingut paraules d’agraïment per al personal sanitari i el que treballa en residències del municipi, així com per a la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i tots els professionals que dia a dia contribueixen al nostre benestar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 11 =