25n
25N
25N

Més de 1.000 militars recorren ja els carrers d'Espanya, 110 d'ells a València

Més de 1.000 militars recorren ja els carrers d'Espanya, 110 d'ells a València
16/03/2020 -

Més de 1.000 militars de la Unitat Militar d’Emergències (UME) estan ja desplegats per diverses ciutats espanyoles per a col·laborar amb les missions de vigilància i desinfecció d’infraestructures crítiques que s’estan duent a terme per a contindre la propagació del coronavirus. D’ells, 110 es troben a la província de València (capital, Port de Sagunt, Torrent i Paterna).

Durant aquest dilluns l’UME ampliarà el seu desplegament a altres capitals de província sense distincions geogràfiques, segons va deixar clar la ministra de Defensa, Margarita Robles, que va avisar que el COVID-19 no té en compte fronteres i per tant les Forces Armades tampoc frenaran la seua labor en cap punt del territori per a garantir la salut dels ciutadans.

A primera hora d’aquest dilluns estan ja desplegats 123 efectius a Madrid capital, mentre que en altres municipis de la comunitat com Getafe, Pozuelo, Majadahonda o Parlatrabajan altres 116 militars.

A Guadalajara s’han desplegat 35 efectius que treballaran tant en l’estació de l’AVE com en altres punts de la ciutat, mentre que a Sevilla són 110 els militars de l’UME els que recorren la ciutat i també 110 a Màlaga.

En Gran Canàries i a Tenerife hi ha 38 en cadascun d’ells, a València hi ha desplegats 110 militars que estan treballant en la capital, Port de Sagunt, Torrent i Paterna. A La Rioja han arribat 70 efectius de l’UME i a Osca, Sabiñanigo i Jaca 33 i a Terol 73.

Alhora, a Lleó treballen 43 militars, a Valladolid 103 i a Burgos 98. En total, són més de 1.000 els militars desplegats en el territori nacional que s’aniran ampliant en funció de les necessitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna