25n
25N
25N

L'UME desinfecta per tercera vegada àrees del Port de València com a mesura preventiva

L'UME desinfecta per tercera vegada àrees del Port de València com a mesura preventiva
21/03/2020 -

Efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME) han desenvolupat durant el matí d’aquest dissabte noves operacions de desinfecció preventiva en diverses instal·lacions del Port de València davant el coronavirus.

Aquesta actuació es deu al fet que el port és un recinte estratègic per la seua capacitat de proveïment a la xarxa sanitària i a establiments distribuïdors de productes de primera necessitat, ha explicat Valenciaport en un comunicat.

El dimecres passat, els membres de l’UME van desinfectar les estades d’identificació i de descans de viatgers de les terminals de passatgers de Transmediterránea i Balearia, així com les terminals de contenidors, especialment en zones on hi ha moviments de persones i/o de treballadors i transportistes.

El dijous van actuar en zones de treball de les terminals de contenidors i en la pròpia seu de l’Autoritat Portuària de València (APV); concretament, en la reguarda de Policia Portuària, en el Centre de Control d’Emergències, en diversos despatxos, escales, baranes i en zones comunes.

Així mateix, aquest dissabte —tercer dia de presència dels especialistes de l’UME en el Port de València– els treballs de desinfecció s’han centrat en els controls d’accés al port de la Policia Portuària i de Guàrdia Civil, pàrquings i portes d’entrada a la seu de l’APV per les dependències de la Policia Portuària. Posteriorment s’han dirigit a les terminals de contenidors, on tenien treballs programats en APM, MSC i CSP.

n L’activitat i treballs del Port de València, com a baula de la cadena logística de multitud d’empreses de tota Espanya, “a penes ha patit alteracions des de l’inici de la crisi del coronavirus i des de la declaració de l’Estat d’Alarma”, ha explicat Valenciaport. El Port de València està “plenament operatiu, amb trànsits que oscil·len entre els 20 i 30 vaixells al dia”.

“La mateixa normalitat en els treballs de càrrega i descàrrega de mercaderies, líquids, contenidors i càrrega rodada s’observa en els tres ports que gestiona l’Autoritat Portuària de València (València, Sagunt i Gandia)”, ha afirmat.

Els treballs de desinfecció de l’UME en les instal·lacions portuàries valencianes es practiquen, precisament, amb el propòsit preventiu per a evitar trastorns que pogueren ocasionar problemes en la cadena logística i en el proveïment de productes a tota Espanya.

Valenciaport ha subratllat que la normalitat amb la qual s’estan desenvolupant els treballs portuaris i logístics en el Port de València està sent possible per la professionalitat i experiència” d’agents, operadors i persones de les més de 800 empreses i institucions públiques que desenvolupen la seua activitat en relació amb Valenciaport; ja siga de manera presencial i física o interconnectades amb els serveis telemàtics de l’Autoritat Portuària de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − dotze =