25n
25N
25N

Els ultradretans d'Espanya 2000 pengen una bandera d'"orgull hetero" damunt de la LGTBI de l'Ajuntament

La formació integrada per neonazis i homòfobs assegura que “els normals” són “els heteros”

Els ultradretans d'Espanya 2000 pengen una bandera d'"orgull hetero" damunt de la LGTBI de l'Ajuntament
28/06/2019 -

Persones pertanyents el grup ultradretà i neonazi Espanya 2000 han col·locat una bandera damunt de la de l’Orgull LGTBI penjada a l’Ajuntament de València. En ella pot llegir-se “orgull hetero”.

Des de la pàgina de facebook de la formació han penjat la foto i el missatge “orgull hetero sense complexos”. La formació homòfoba, relacionada amb nombrosos casos de violència i delictes d’odi, es mostra així en contra de la diversitat sexual.

La informació s’ha conegut mitjançant Twitter, en la qual s’anunciava com a “ridícul” l’acte dut a terme pels ultres. En aquesta mateixa xarxa social José Luis Roberto Navarro, president del grup, ha assenyalat que “els normals” perquè són la majoria “són els heterosexuals”.

Assegura que hi ha un descens de la natalitat que “aboca al suïcidi”, i que des de les institucions s’inciten “conductes homosexuals”. Seguit d’aqueixa mentida, ha assenyalat les ajudes a estrangers com uns diners que hauria de destinar-se “a les famílies espanyoles”. Després de criminalitzar al col·lectiu LGTBI, ha assenyalat que són els heterosexuals els discriminats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + huit =