25n
25N
25N

Últims mil dorsals per a la Spartan Race València-Paterna del 3 de desembre

L’actual cens presenta un creixement respecte de l’edició del 2015, que ja va congregar a més de 6.000 espartans i espartanes. A més, la cita valenciana acollirà la primera Hurricane Heat d’Europa, una prova de supervivència paral·lela a la carrera oficial

Últims mil dorsals per a la Spartan Race València-Paterna del 3 de desembre

L’última prova del calendari espanyol de la Reebok Spartan Race ha entrat ja en la recta final de les seues inscripcions a deu dies de l’inici de la cita. Després de visitar Madrid, Barcelona, Bilbao i Andorra, la considerada com a millor carrera d’obstacles del món desemboca en la localitat valenciana de Paterna el pròxim 3 de desembre.

La seua primera edició a València, celebrada en 2015, va superar un cens de 6.000 persones i els nombres evidencien un creixement en la present edició. Tant és així que a hores d’ara del compte arrere únicament resten 1.000 dorsals, els quals es poden adquirir en la pàgina web oficial www.spartanrace.es

La cita de Spartan Race València-Paterna es tracta, a més, d’un moment únic, perquè a tots els participants en les modalitats Sprint (5 quilòmetres + 15 obstacles) i Super (13 quilòmetres + 20 obstacles) s’uniran els com a màxim 100 que afronten la Hurricane Heat, un desafiament de supervivència únic a Europa que partirà a les cinc del matí del dissabte al diumenge en paral·lel al recorregut oficial i no conclourà fins 12 hores més tard, rememorant el moviment que entre organitzadors i participants es va iniciar amb motiu de l’arribada de l’Huracà Irene als Estats Units en 2011.

SOBRE SPARTAN RACE, Inc.

Spartan Race és la major empresa de carreres d’obstacles del món i la primera a incloure cronometratge i classificacions mundials. Comptarà amb més de 170 esdeveniments en més de 25 països en 2016, més d’un milió de participants a escala mundial i permet tandes d’eixida “open” per a tots els nivells de forma, a més de les tandes elit.

Amb quasi 5 milions d’apassionats seguidors en xarxes socials, extensions de marca com Spartan Training, que inclou el programa d’entrenament oficial SGX, entrenadors, i la popular carrera Spartan Junior, Spartan Race ha fet que la carrera d’obstacles siga un dels esports (i estils de vida) de major creixement del món.

La Spartan Race inclou carreres de tres distàncies (més de 5 quilòmetres i més de 20 obstacles = Sprint; més de 13 quilòmetres i més de 25 obstacles = Super; més de 20 quilòmetres i més de 30 obstacles = Beast), finalitzant cada any en el Campionat d’Europa de Reebok Spartan Race i el Campionat Mundial Reebok Spartan Race.

Visita www.spartan.com para més informació, calendari d’esdeveniments i inscripcions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − nou =