caixa popular

Últims dies per a demanar les ajudes de material escolar a Massamagrell

El 8 de novembre, inclòs, serà l’últim dia per a sol·licitar aquesta ajuda

Últims dies per a demanar les ajudes de material escolar a Massamagrell
06/11/2017 -

Dimecres que ve, 8 de novembre, finalitza el termini per a sol·licitar l’ajuda de material escolar d’Educació Primària per al curs 2017/2018 en el municipi de Massamagrell.

Per a sol·licitar aquesta ajuda caldrà presentar la documentació citada en les bases; l’imprés de sol·licitud emplenat, disponible en el registre d’entrada de l’Ajuntament o en la web; a més del certificat col·lectiu al costat de l’històric de l’alumne/a, disponible en el padró municipal de l’Ajuntament. Tota açò es deurà lliurar en el registre d’entrada de l’Ajuntament, com a vesprada, demà dimarts 7 de novembre de 9 a 14h i el dimecres 8 de novembre, en horari de 9 a 14h i de 16 a 19h.

“Aquestes ajudes, dotades amb una quantia de 60€ cadascuna, estan destinades a famílies d’alumnes/as entre 6 i 11 anys que estiguen empadronats a Massamagrell i escolaritzats en un centre educatiu de titularitat pública o concertada en aquest nivell educatiu”, explica el regidor d’educació, Pablo Bellver.

“En el pressupost 2016, aprovat al març, ve contemplada una partida d’Educació de 75.000 euros destinats al material escolar i reposició de llibres, a més de la partida de Serveis Socials d’11.000 euros destinats a ajudes escolars per a les famílies més necessitades. Gràcies a aquest total de 86.000 euros, s’ha pogut realitzar la concessió d’aquestes ajudes per a algunes de les famílies del nostre municipi”, comenta l’alcalde, Pep Galarza.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris