caixa popular

El temporal pot deixar forts ruixats en el litoral sud de València

El temporal pot deixar forts ruixats en el litoral sud de València
21/10/2018 -

El temporal que ha afectat la Comunitat Valenciana durant el final d’aquesta setmana podria deixar aquest diumenge alguns ruixats localment forts en àrees del litoral sud de València i del litoral nord d’Alacant, encara que tendirien a remetre a final del dia. Ambdues zones es troben en avís groc.

En la resta del territori, els cels estaran nuvolosos, particularment a València i Alacant, on s’esperen alguns ruixats que ocasionalment poden anar acompanyats de tempestes, segons arreplega la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) per a aquesta jornada.

Pel que fa a les temperatures, les mínimes es mantindran en valors similars a les dels últims dies, i les màximes registraran un lleuger ascens. Així, tota la Comunitat es mourà entre els 20 i els 25 graus, amb màximes de 25 a Alacant, Dénia, Elx i Oriola.

A Castelló i València es registraran 23 graus de màxima, i els llocs on menys pujarà el termòmetre seran Requena i Morella, on amb prou faenes se superaran els 20 graus. Precisament aquestes dues localitats registraran la mínima més baixa, amb 10 graus.

En la resta del territori, les mínimes se situaran entre els 14 i els 17 graus. Alacant, Dénia, Elx, Gandia i Oriola tindran la mínima més alta amb 17 graus, mentre que a Castelló i València se situarà en 16, mateix registre que tindran a Vinaròs.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 20 =