25n
25N
25N

Últims dies perquè persones en desocupació s'apunten a la nova Llançadora Connecta Ocupació de Gandia

El 9 de novembre finalitza el termini per a apuntar-se al programa gratuït d’orientació laboral que els ajudarà a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines

Últims dies perquè persones en desocupació s'apunten a la nova Llançadora Connecta Ocupació de Gandia
06/11/2020 -

Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica posen en marxa una nova Llançadora Connecta Ocupació a Gandia. Per a això, compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través del programa operatiu POISES; i la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia.

La Llançadora Connecta Ocupació de Gandia començarà a la fi de novembre i estarà operativa fins a finals d’abril de 2021, oferint de manera gratuïta orientació laboral, acompanyament i assessorament fins a un màxim de trenta persones que es troben en atur o desocupació.

Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tenir qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format mixt: online + presencial

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de manera presencial, en instal·lacions cedides gratuïtament per l’Ajuntament, on es comptarà amb totes les mesures d’higiene, seguretat i distància social requerides. Si la situació s’agreuja per la pandèmia, el programa es durà a terme totalment online.

Activitats

Comptaran amb l’orientació de tècnics especialitzats, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. D’aquesta manera, realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =