25n
25N
25N

Últim dia per a demanar les ajudes de quasi un milió d’euros als mercats municipals i els mercadets de barri

Estes ajudes, sumades a les del xicotet comerç, suposen un total de 2.070.033,81€

Últim dia per a demanar les ajudes de quasi un milió d’euros als mercats municipals i els mercadets de barri
20/07/2020 -

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha fet una crida a sol·licitar les ajudes econòmiques per donar suport als mercats de barri que no han pogut muntar els seus llocs durant els últims mesos i a les diferents parades dels mercats municipals de València ja que demà és l’últim dia per a fer-ho. Estes ajudes, sumades a les del xicotet comerç, suposen un total de 2.070.033,81 euros per rescatar el comerç de la ciutat.

“Es tracta d’unes ajudes molt importants, que contribuiran a pal·liar els efectes econòmics que ha generat la COVID-19 en els autònoms i el xicotet comerç de la ciutat”, ha explicat Carlos Galiana. “Estes ajudes són molt fàcils de justificar i, per això, anime a sol·licitar ja –donat que demà acaba el termini- esta línia de subvencions de la Regidoria de Comerç a tots aquells autònoms que tenen una parada als múltiples mercats extraordinaris que se celebren als barris de València i a aquelles persones que regenten una parada en algun dels nostres mercats municipals, que tant esforç han realitzat durant els dies més durs de la pandèmia garantint el proveïment d’alimentació a tota la ciutadania”, ha afegit.

A més, Galiana ha indicat que l’Ajuntament “ha augmentat de manera molt significativa la dotació inicial d’estos ajuts per les circumstàncies especials generades per la COVID-19 i per la importància que les ajudes tindran per pal·liar els efectes negatius en el sistema econòmic local. Donem suport al comerç de proximitat de València i per això fem una crida perquè totes les persones interessades sol·liciten estes línies de subvencions de l’Ajuntament de València”.

Els ajuts serviran per cobrir gastos comuns com les quotes d’assegurances de responsabilitat civil, de subministrament de servicis telefònics o altres despeses relatives a la seua activitat comercial, dels quals se subvencionarà el 100% del total.

Es tracta “d’una proposta municipal que té per objectiu el suport a les activitats comercials dels barris per fer front a les seves despeses corrents. Donem suport a el comerç de proximitat perquè és un potent generador d’ocupació a la nostra ciutat i, a més, un dinamitzador de la vida en els nostres barris. Per això, hem més que multiplicat per cinc les ajudes a aquest sector, arribant a més de 2 milions d’euros que es destinaran a el comerç de proximitat, els mercats municipals i en les associacions de comerciants”, ha conclòs Galiana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

bombers
CCCC
bombers