25n
25N
25N

Familiars, amics i veïns donen l'últim adéu a Julen en un enterrament multitudinari

Álex Zea - Europa Press

Familiars, amics i veïns donen l'últim adéu a Julen en un enterrament multitudinari
27/01/2019 -

Familiars, amics i veïns han donat l’últim adéu a Julen, el xicotet de dos anys oposat mort en el pou de Totalán (Màlaga) en el qual va caure el passat 13 de gener. Així, l’acte religiós ha sigut passades les 12.30 hores i, posteriorment, ha tingut lloc la inhumació en el cementeri de la barriada malaguenya del Pal, per al qual la família va demanar respecte i intimitat.

Una multitud de persones, inclosos els bombers que han participat en el rescat, s’ha congregat per a acomiadar i donar l’últim adéu al xicotet i mostrar suport a la família.

El fèretre de Julen va arribar aquest passat dissabte al tanatori del cementeri de la barriada malaguenya del Pal, on s’ha vetlat al xicotet, i on aquest diumenge, a les portes, s’han congregat centenars de persones per a acomiadar-lo i abrigallar a la família, trencant el silenci en el lloc amb aplaudiments.

Aquestes mostres de suport i condolences a la família han sigut nombroses i no han deixat de produir-se des que en la matinada d’aquest passat dissabte es trobara el cos sense vida del xiquet de dos anys.

Aquest diumenge es compleix el segon dia de dol oficial a Màlaga capital, on en el districte Màlaga-Aquest resideix la família; igual que també es compleix en Totalán, lloc en el qual van succeir els fets.

El rescat de Julen, en el qual han col·laborat des del primer dia un operatiu de més de 300 efectius que han treballat per torns, s’ha succeït des que el passat 13 de gener es rebera l’avís de caiguda d’un menor per un forat de 25 centímetres de diàmetre i de gran profunditat en la zona coneguda com a Dolmen del Turó de la Corona d’aquesta localitat malaguenya.

El xiquet, que estava amb uns familiars en una finca, va caure en un orifici de prospecció per a buscar aigua de xicotet diàmetre però gran profunditat. Des de llavors es va activar un operatiu per a rescatar-ho format per efectius de diferents cossos que han estat treballant en el lloc dia, vesprada i nit sense descans i fent front a les grans dificultats tècniques que s’han anat trobant, especialment per la duresa del terreny.

En la matinada d’aquest dissabte, a les 01.25 hores es va trobar el cos sense vida de Julen, que, segons va informar el delegat del Govern a Andalusia, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis, es va topar amb terra després d’una caiguda lliure de 71 metres. Durant 13 dies s’ha desenvolupat una “missió colossal i sense precedents” encaminada a arribar “al més prompte possible però amb delicadesa” al xicotet, que aquest diumenge ha rebut sepultura en la més estricta intimitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + divuit =

museo prehistoria