caixa popular

Últimes places disponibles per als campus esportius de Pàsqua de la FMD

Les activitats seran entre el 2 i el 6 d’abril a les instal·lacions esportives municipals

Últimes places disponibles per als campus esportius de Pàsqua de la FMD
15/03/2018 -

De les 396 places que es van oferir per als Campus Esportius de Pàsqua de la Fundació Esportiva Municipal, queden lliures poc més de 120. Unes activitas que es realitzaran en les quatre instal·lacions esportives municipals amb preus que van des dels 35 euros per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 15 anys i que es desenvoluparan entre el 2 i el 6 d’abril. Els preus contemplen descomptes en la inscripció de germans.

Continuen a bon ritme les inscripcions per als Campus Esportius de Pasqua, l’oferta coordinada per la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València en col·laboració amb les respectives federacions i clubs, amb l’objectiu de possibilitar la continuació dels aprenentatges dels més xicotets a través de continguts esportius i lúdics encaminats a desenvolupar l’àmbit afectiu i les relacions socials.

Enguany s’han posat en marxa quatre campus diferents amb un total de 396 places que es desenvoluparan en instal·lacions esportives municipals. Entre el 2 i el 6 d’abril en el cas de Benimaclet i Beteró, i entre el 3 i el 6 d’abril en el cas de Petxina i Cabanyal-Canyamelar. A més, en cadascun dels campus hi ha una reserva del 10 % de les places que són bonificades i són destinades a menors en risc d’exclusió social amb la col·laboració dels Servicis Socials de l’Ajuntament.

Amb esta oferta es pretén completar la formació de l’alumnat de les Escoles Esportives en promocionar l’esport per a tots, i d’altra banda es tracta d’una gran ajuda a les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral. Tot i que les inscripcions marxen a bon ritme, encara queden algunes places en alguns dels campus.

En el cas del Campus Multiesportiu Petxina de Pàsqua, organitzat pel Club Escacs Ciutat Vella, tindrà lloc en el Complex Esportiu-Cultural Petxina i en el Estadi del Túria entre el 3 i el 6 d’abril en horari de  8 a 14 hores o de 8 a 17 hores amb dinar. Este campus està indicat per a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys i actualment queden disponibles només 60 places. El preu és de 50 euros sense dinar i de 90 euros amb menjar (10 % de descompte per 2 o més germans). Per a més informació o formalitzar la inscripció cal dirigir-se al telèfon 646269229 o al correu electrònic sedesportcampus@hotmail.com.

Una altra opció és la de l’Escola de Primavera de Bàsquet i Esgrima de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana. L’activitat tindrà lloc en el Poliesportiu Benimaclet entre el 2 i el 6 d’abril en horari de 8 a 14.30 hores sense menjar i de 8 a 16.30 hores amb menjar. Esta oferta està pensada per a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys i únicament queden disponibles actualment 35 places. El preu és de 67 euros sense menjar i 107 euros amb menjar, amb descomptes per germans i per antic alumne. Més informació i inscripcions en el telèfon 963465001 o la pàgina web http://escuelas.fbcv.es/primavera.

Per als qui ho preferisquen, també s’ha posat en marxa l’Escola Esportiva de Pàsqua 2018 en el Poliesportiu Verge del Carme – Beteró  organitzada per la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana. L’activitat es desenvoluparà entre els dies 2 i 6 d’abril en horari de 8 a 15 h (sense dinar) o de 8 a 17 h (amb dinar). Poden accedir a este campus tots els xiquets i xiquetes de 5 a 15 anys i actualment queden disponibles 30 places. Els preus són de 75 euros sense menjar; amb opció de menjador 6 euros per dia i opció d’ampliar horari fins a les 17 hores per 5 euros al dia. Existeix un 10 % de descompte per 2 germans i 15 euros per tres germans o més. Per a poder apuntar-se o obtenir més informació cal escriure al correu electrònic poliesportiu@fhcv.es o accedir a la pàgina web https://fhcv.es/betero/index.php.

Finalment, completa l’oferta dels Campus de Pàsqua l’Escola de Setmana Santa Poliesportiu Cabanyal – Canyamelar d’Handbol organitzada per la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana en el Poliesportiu Cabanyal – Canyamelar del 3 al 6 d’abril en horari de 9.30 a 13.30 hores. Poden apuntar-se xiquets i xiquetes d’entre 8 i 13 anys i actualment queden vacants únicament 10 places. El preu és de tan sols 35 euros per menor amb un descompte de 5 euros si s’és alumne de l’Escola Esportiva. Per a més informació o inscripcions es pot cridar al 963844537 o escriure a areatecnica@fbmcv.com

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + onze =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC