25n
25N
25N

S'ultimen les obres de millora del jardí de Jose María d'Haro

S'ultimen les obres de millora del jardí de Jose María d'Haro
01/02/2021 -

Durant el mes de febrer està previst que es duguen a terme una sèrie d’obres de millora del jardí, situat entre els carrers Jose María d’Haro i el Camí del Cabanyal. Aquestes obres suposen una revisió i millora de les funcionalitats i el disseny del jardí executat arran de les propostes participatives “Decidimvlc 2017” i són fruit de la reunió que va tindre lloc entre el vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo i representants veïnals, com l’AMPA i la direcció del CEIP Mare nostrum i l’AAVV de Beteró amb els quals va visitar el barri.

Els veïns van explicar que amb el pas del temps s’havien desenvolupat problemes de convivència, especialment en la zona de taules. El vicealcalde ha informat que per a resoldre este problema “s’eliminaran algunes taules per a evitar en la mesura que siga possible que la gent les aprofite per a fer botelló o generar molèsties a la nit.” En el seu lloc es col·locaran jocs tradicionals per a xiquets, com un sambori.

Una altra de les propostes dels veïns que ha sigut resolta és la de condicionar uns camins que connecten els diferents espais del jardí, que no estaven previstos en el disseny original, però que els mateixos usuaris han acabat per realitzar i posar uns pilons per a evitar a l’entrada de vehicles al parc. També s’han realitzat millores en la jardineria del parc per a impedir l’accés de persones a determinades zones i millorar el disseny i l’ornamentació de l’espai.

Per a Campillo “es tracta de donar una oportunitat al jardí per a veure com evoluciona, si veiem que la situació no s’arregla continuarem proposant mesures de millora.” El vicealcalde ha recordat que “el jardí s’ha convertit en una important zona verda”, amb gran quantitat d’arbres que quan cresquen donaran molta ombra, important especialment en els mesos d’estiu. Unes obres “que han millorat de manera sensible el paisatge d’aquesta part de la ciutat”.

La totalitat dels treballs es duran a terme amb els mitjans disposats per l’empresa de manteniment de jardins, sense que el consistori realitze cap desemborsament addicional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 2 =