25n
25N
25N

Última Hora: Pitarch obri la caixa de pandora i ho explica tot

Última Hora: Pitarch obri la caixa de pandora i ho explica tot
10/01/2017 -

El ja exdirector esportiu del València CF, Suso García Pitarch, ha comparegut aquesta vesprada en roda de premsa per a explicar els motius pels quals ha decidit presentar la seua dimissió irrevocable. “Li vaig dir que podia assumir el repte de ser director esportiu, però no anava a funcionar. Si volien un paraigua no anava a funcionar“. explica Suso quan es desvetla la primera conversa que va tenir amb Hoo, en concret fa 11 mesos.

Sobre la seua decisió, ha sigut molt clar: “M’ha costat molt prendre aquesta decisió i molt meditada no des de fa uns dies de Prandelli sinó d’abans. Vinc pensant-ho des de fa temps i solament 11 mesos d’haver tornat al club. La resposta és simple no puc seguir defensant alguna cosa en el que no crec. He comés errades i la més important no haver-me anat abans”.

Precisament un dels punts claus ha sigut la marxa d’Alcácer en un moment clau: “El moment en què em vaig desencantar més, el primer pressentiment, és el dia de les penyes. Amb el tema d’Alcácer i la venda al Barcelona. Li vaig dir a la presidenta que estar amb els penyistes i que s’estiguera a Barcelona venent a Alcácer sense saber-ho el director esportiu. M’adone que va ser difícil”.

El director esportiu també ha arremés contra Damià Vidagany: “El principal embut és Damià Vidagany, he viscut moltes circumstàncies. La més important és que hem bandejat als jugadors de Mestalla i hem desarrelat als jugadors del club. Són els que juguen, els hem posat com a escut per a reduir el debat al fet que és un problema de tècnics i jugadors. No és veritat. Hi ha una crisi social i institucional enorme. Aqueix discurs naix del club. No podem pressionar ni culpabilitzar més als jugadors com s’està fent. Qui va prendre la decisió que la Corba estiguen fóra va ser Damià Vidagany creant un precedent terrible, que estiguen desprotegits en el seu camp. Jo vull que els jugadors tinguen el millor a la seua disposició i tenen a la Corba en contra, per exemple.

Sens dubte, la caixa de Pandora ja està oberta i estarem molt pendents de l’evolució del València Cf.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − onze =

CCCC
torrent