25n
25N
25N

La 'Crida a la Humanitat' s'ajorna per pluja per a la setmana vinent

Els actes s’han ajornat per la pluja segons ha informat la Regidoria de Cultura Festiva

La 'Crida a la Humanitat' s'ajorna per pluja per a la setmana vinent
04/12/2016 -

Esta setmana, les falles han sigut declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. La Regidoria de Cultura Festiva ha informat que la Crida a la Humanitat s’ajorna davant la previsió de pluges.

Es mantenen els actes institucionals previstos. A les 17.00 hores comença l’acte institucional en el Palau de la Generalitat, en el qual diferents autoritats, com el president i vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i Mónica Oltra, l’alcalde de València, Joan Ribó, el Regidor de Cultura Festiva i President de la Junta Central Fallera, Pere Fuset i la Fallera Major de València 2017, Raquel Alario, realitzaran els seus respectius discursos.

No obstant això, la resta d’actes s’ajornen per als pròxims dies. La festa anava a començar en les Torres de Serrano, on està plantada la ‘Falla Patrimoni’. Estava previst un espectacle audiovisual donara el tret d’eixida a la festa ‘Crida a la Humanitat’, en la qual no faltaria la música i pirotècnia de la mà de Ricardo Caballer, així com un discurs de la Fallera Major de València 2017, que es faria en diferents llengües.

Per a posar el fermall d’or a aquesta gran celebració, estava prevista  la cremà de la ‘Falla Patrimoni’, que s’ajorna per als pròxims dies davant les mirades de moltes de les falleres majors de València de diferents èpoques, d’autoritats del govern valencià i de la Junta Central Fallera, però també d’un gran nombre de valencians que de segur no s’anaven a perdre un esdeveniment, que formarà part de la història fallera valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + quinze =