25n
25N
25N

Última hora: L'incendi de Paterna oficialment controlat

Segons l’Inspector Cap del Consoci de Bombers “encara romanen dotacions de bombers i encara està fumejant però sense més consideracions”

Última hora: L'incendi de Paterna oficialment controlat

L’incendi de l’empresa química, Indurkern, de Fuente del Jarro està oficialment controlat, segons dades proporcionades pel Consorci Provincial de Bombers, encara que no extingit. Les tasques ara se centren a controlar que tots els productes químics que ha quedat s’estiguen tractant de manera adequada. En el lloc del sinistre encara romanen dotacions de bombers per a aconseguir extingir l’incendi doncs encara queden restes fumejants i s’està treballant sobre l’aïllament d’una de les empreses. “A les 11.35 hores es dóna per controlat l’incendi que afecta l’empresa química que va patir dimecres passat un incendi que va afectar diverses empreses en la Fuente del Jarro. En estos moments, encara romanen dotacions de bombers en el lloc incident i únicament s’està treballant sobre la part de l’aïllament d’una de les empreses que disposava de cambres frigorífiques i que encara està fumejant però sense més consideracions i controlant que tot el tema del producte químic que ha quedat en l’empresa sinistrada en origen s’estiga fent de la manera més adequada” explicava José Miguel Basset, Inspector Cap del Consorci Provincial de Bombers de València.

efectos_incendioDes que va començar l’incendi dimecres passat han treballat en les tasques de control i extinció del mateix 121 bombers i 53 vehicles. En estos moments, els bombers estan ajudant als empresaris de les naus afectades a entrar en les instal·lacions de les seues empreses amb la finalitat de veure si poden recuperar alguna cosa de l’interior de les mateixes com per exemple discos durs, ordinadors, claus, efectes personals, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =