25n
25N
25N

Cullera implicarà tots els sectors en les decisions sobre el model turístic

L’Ajuntament presenta el Pla Director de Turisme Intel·ligent que comptarà amb 90 accions encaminades als Objectius de Desenvolupament Sostenible

Cullera implicarà tots els sectors en les decisions sobre el model turístic
09/03/2020 -

El disseny del model turístic de Cullera comptarà amb la implicació de tots els sectors del municipi. L’ajuntament ha presentat el Pla Director de Turisme Intel·ligent (PDTI) que, per al seu desenvolupament, per primera vegada involucrarà a les entitats i associacions en la presa de decisions de la seua estratègia turística.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la regidora de Turisme, Débora Marí; el geògraf de la Càtedra Ciutat de Cullera, Adrián Ferrandis i el geògraf de Geoinnova, Luis Quesada, han presentat el PDTI aquest matí a l’Auditori Municipal de Cullera.

Mayor ha manifestat que a aquesta estratègia turística «sumem la governança conjunta». L’alcalde ha explicat que ja no hi ha un ajuntament que decideix cap on va el model turístic de Cullera, sinó que les decisions les prenen el teixit associatiu, social i les entitats de la ciutat.

La màxima autoritat local ha destacat la necessitat que «ixes decisions siguen consensuades i no depenguen del color polític de cada partit que ostenta el govern».

Aquest PDTI compta amb 90 accions que van encaminades al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que marca l’Agenda 2030. Uns objectius que tenen la responsabilitat i la sostenibilitat com a eixos per a la protecció del planeta.

En aquesta línia, Colomer ha assenyalat la importància de dirigir qualsevol pla als ODS. «No podem reduir preus ni rebaixar les condicions laborals, sinó accelerar i posar-nos al dia en què és la sostenibilitat i el respecte al medi ambient», ha declarat el secretari autonòmic.

Aquest pla és un full de ruta que permetrà impulsar la ciutat com a destinació turística competitiva, sostenible, accessible i intel·ligent tenint en compte les fortaleses i oportunitats de tots els sectors del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

museo prehistoria