25n
25N
25N

Bravo adverteix que les forces de seguretat "es mantenen vigilants amb les festes alternatives" a l'oci reglat

Bravo adverteix que les forces de seguretat "es mantenen vigilants amb les festes alternatives" a l'oci reglat
26/10/2020 -

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, s’ha reunit aquest dilluns amb la delegada del Govern, Gloria Calero, i representants dels cossos i forces de Seguretat per a coordinar les noves mesures addicionals contra la COVID-19 que es recullen en la resolució de la Conselleria de Sanitat publicada dissabte passat.

Al final de la trobada, Bravo ha destacat “l’alt nivell de responsabilitat de la ciutadania valenciana en la seua conducta al llarg del primer cap de setmana amb restriccions de mobilitat com demostra el fet que el nombre d’actes alçades per les forces i cossos de seguretat de l’Estat, policia autonòmica i policies locals no supera les 300 per a una població de 5 milions d’habitants”.

Bravo ha detallat que “la majoria d’eixes propostes de sanció tenen a veure amb no portar mascareta i un percentatge menor amb el trencament del confinament nocturn i la celebració d’alguna festa.

La consellera ha assegurat que les forces de seguretat es mantindran “molt vigilants” respecte a les festes alternatives a l’oci reglat que es puguen celebrar, on es vulnere la distància de seguretat o superen el màxim de 6 persones.

Bravo ha fet una crida a la ciutadania perquè “els qui tinguen coneixement d’aquestes festes, no dubten a telefonar a la policia perquè el compliment d’aquestes normes ens ajudarà a tots i totes a protegir-nos del virus”. “El fet que el veí o veïna advertisca que cridarà a la policia”, ha explicat la titular de Justícia, “segur que tindrà efecte dissuasiu”. “Més que penalitzar, volem advertir.”

Mesures per a reduir contagis

Gabriela Bravo ha posat l’accent en la importància de les mesures adoptades, que es van publicar el dissabte, per la conselleria de Sanitat per a reduir el nivell de contagi. “Vull insistir en la responsabilitat i la solidaritat de la ciutadania. És important complir les mesures i el confinament nocturn entre les 12 i les 6 del matí”.

“Els valencians i valencianes han de saber que no es pot eixir excepte les excepcions que contempla la norma. Que tinguen clar que, aquestes mesures, afavoriran al fet que es reduïsca el nivell de contagi i ens van ajudar a continuar avançant en la lluita contra la COVID-19, una labor en la qual tots i totes hem d’estar units”, ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 1 =