caixa popular

Reunió per a decidir la ubicació de les dependències de la Policia Local en la zona cero del Cabanyal

Reunió per a decidir la ubicació de les dependències de la Policia Local en la zona cero del Cabanyal
25/09/2017 -

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha anunciat que té previst reunir-se esta setmana amb els veïns i veïnes del Cabanyal-Canyamelar per a decidir la ubicació de les dependències de la Policia Local en la coneguda com a “zona zero”. Anaïs Menguzzato ha precisat que es tracta d’una nova instal·lació que reuneix “les condicions necessàries perquè els i les agents puguen desenvolupar el seu treball amb total seguretat”.

A més, ha explicat que les noves dependències podran situar-se en el carrer d’Escalante, Josep Benlliure o Progrés. En qualsevol cas, la decisió s’adoptarà d’acord amb els i les veïnes de la zona als qui també trasllada que es realitzarà un esforç per a reforçar l’atenció ciutadana durant la vesprada i la nit amb més efectius.

Així mateix, ha recordat que després de la reorganització de la plantilla, les patrulles de dia del Marítim comptaran amb cinc agents més, és a dir, sis oficials i quaranta-dos agents. Per la seua banda, la patrulla de nit disposarà d’un oficial més perquè hi haja un en cada torn, de manera que seran dos oficials i catorze agents.

També ha incidit que amb la posada en marxa de la UCOS (Unitat de Convivència i Seguretat), es podran planificar actuacions puntuals i de major importància tant en el Cabanyal-Canyamelar com en qualsevol altre barri de la ciutat en ser el torn de nit el més beneficiat quant a dotació de personal, amb 110 oficials i agents.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 13 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018