25n
25N
25N

Uber arriba a València aquest dimarts i entrarà a Alacant i Elx en les pròximes setmanes

Uber arriba a València aquest dimarts i entrarà a Alacant i Elx en les pròximes setmanes
15/01/2019 -

Uber arriba a València aquest dimarts a partir de les 8.00 hores, quan els usuaris de la capital valenciana disposaran ja de UberX, una “alternativa de mobilitat urbana operada per conductors professionals”, en paraules de la pròpia empresa. Aquest servei s’estendrà a les ciutats d’Alacant i Elx en les pròximes setmanes.

Des de la companyia han indicat mitjançant un comunicat que durant 2018, “més de 670.000 persones van obrir l’aplicació d’Uber i van intentar viatjar amb Uber en la Comunitat Valenciana”.

El director d’Uber a Espanya, Juan Galiardo, ha assenyalat que l’objectiu de la companyia és “col·laborar amb els agents locals, inclòs per descomptat el sector del taxi, per a impulsar entre tots un nou model de mobilitat que permeta que, a poc a poc, cada vegada més gent deixe el seu cotxe a casa”. “Volem convertir-nos en un aliat a llarg termini per a València, igual que fem en la resta de les més de 600 ciutats del món en les quals estem presents”, ha agregat.

Per a usar el servei, disponible en tota la ciutat de València, l’usuari ha de descarregar-se l’aplicació i registrar-se. Una vegada s’indica la destinació, l’aplicació mostra el preu final del trajecte, que “de mitjana serà més d’un 20% més econòmic que el del taxi, de manera que l’usuari sap per endavant el qual pagarà”, han explicat des de la companyia.
Els preus a València es calcularan per minut (0,10 euros) i per quilòmetre (1,20). El preu base serà d’un euro, el mínim, de 3,50 i la quota de cancel·lació serà d’aquesta mateixa quantitat.

CONDUCTORS

Per a poder registrar-se en la plataforma i operar a través d’UberX, els conductors han de complir diversos requisits a més de disposar d’un vehicle amb autorització VTC.

Des de la companyia han assegurat que comproven que “els professionals estiguen donats d’alta en el règim d’autònoms o constituïts com a empresa, els antecedents penals del conductor, la fitxa tècnica del vehicle i la vigència de l’assegurança”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 15 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa