25n
25N
25N

Una TV argentina pren a Ontinyent com a model d'acció per preparar les aules per a l'hivern

El regidor Óscar Borrell és entrevistat en un dels principals programes de televisió de la província de Córdoba, on s’han interessat per la “Mantaescola”

Una TV argentina pren a Ontinyent com a model d'acció per preparar les aules per a l'hivern
07/05/2021 -

El treball fet a Ontinyent per fer front a la Covid-19 en hivern a les aules escolars ha traspassat fronteres, i està sent pres com a model d’acció en Argentina. El regidor d’Educació ontinyentí, Óscar Borrell, era entrevistat aquest dijous en Canal 13 de Rio Cuarto, un canal argentí de televisió oberta amb difusió en la província de Córdoba, la segona més poblada del país després de Buenos Aires, amb més de 3,76 milions d’habitants.

El programa “Telediario” presentat pel periodista Martín Urricelqui, un dels de major audiència a la província, dedicava un extens espai a una entrevista a la qual Borrell repassava l’experiència amb la creació, difusió i repercussió amb la “Mantaescola”, com a eina no sols per protegir del fred als i les escolars sinó també per impulsar la indústria tèxtil local, amb un producte que va ser exportat per tota Espanya i fins i tot va rebre comandes de França. En aquest sentit, Borrell també valorava la fabricació de mascaretes que estan duent a terme les empreses del Clúster Tèxtil Sanitari d’Ontinyent per fer front a la pandèmia.

Al programa, on es mostrava interés pel paper de l’Ajuntament en l’impuls a aquestes iniciatives, es constatava el debat existent en la societat argentina sobre els potencials problemes de mantenir obertes les aules escolars en l’hivern que començarà en poques setmanes a l’hemisferi sud. En l’espai es prenia nota dels bons resultats de les accions empreses a Ontinyent, on només es va haver de confinar al 2% de la població escolar en tot l’hivern, i en tots els casos deguts a contagis procedents de l’exterior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =