25n
25N
25N

Turisme valència constitueix el comité del programa VLC Sports

Turisme valència constitueix el comité del programa VLC Sports
08/02/2019 -

La regidora Sandra Gómez, presidenta de la Fundació Turisme València, ha presidit aquest matí l’assemblea constitutiva del programa VLC Sport. L’acte ha tingut lloc en l’estadi de Mestalla, ja que el València Club de Futbol celebra enguany el seu centenari. En la convocatòria ha tingut lloc la votació dels representants que formen el Comité Executiu del programa, òrgan participatiu, la missió del qual és establir criteris i línies d’actuació que impulsen la promoció i projecció de València com a destinació esportiva.

Sandra Gómez ha destacat que «la ciutat està registrant excel·lents dades turístiques tant pel que fa a la rendibilitat com de desestacionalització. La diversificació de l’oferta ens ajuda a consolidar aquesta tendència i generar negoci, i a més contribueix a un turisme més integrat que afavoreix el desenvolupament social de la ciutat». El Comité Executiu de VLC Sports està format per representants del món de l’esport i treballarà per a potenciar i promocionar la imatge de València com a destinació esportiva, i així maximitzar les possibilitats que el tàndem turisme-esport ofereix a la ciutat.

Segons l’INE, més de 10 milions de turistes estrangers viatgen a Espanya per motius esportius, generant entorn de 12.000 milions d’euros d’impacte econòmic. La també Regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha insistit en la projecció i visibilitat que atorguen els esdeveniments esportius internacionals i ha afirmat que «València ha d’aprofitar aquesta oportunitat, no solament perquè tenim un clima idoni per a esports a l’aire lliure, també perquè comptem amb capacitat i instal·lacions adequades per a acollir esdeveniments esportius de diferent tipologia i envergadura com s’ha demostrat amb la Copa Davis, Moto GP o la Marató Fundació Trinidad Alfonso».

El Comité, que ha sigut elegit mitjançant votació, està integrat tant per representants de la Fundació Turisme València i la Fundació Esportiva Municipal, junt amb els dels principals agents del sector. En formen part Àlex Heras Lorente, per part de la Fundació Trinidad Alfonso, com a representant d’«esdeveniments esportius i institucions col·laboradores amb esdeveniments esportius»; Guillermo Goira Claramunt, del Bosc Golf, com a representant d’espais esportius; Javier Vic Peña, del Llevant UD, com a representant d’«Equips esportius»; Emilio Pinedo Rubio, representant del sector d’hotels; José Pablo Vázquez Pérez, com a representant de DMCs esportives i agències de viatges, i Manuel Rio Gisbert, representant de servicis esportius.

A través de la representació empresarial del Comité Executiu, es dinamitza la participació directa del sector empresarial, en coordinació amb les institucions municipals, en la gestió i presa de decisions: «És un compromís, una garantia que les directrius, les estratègies i els objectius en matèria de turisme esportiu, que es marquen estaran consensuades i respondran a necessitats reals», ha destacat Sandra Gómez.

La formació del Comité del VLC Sports suposa un pas més en la consolidació de la gestió del turisme a la ciutat de València mitjançant l’especialització per productes, a partir d’un model de gestió turística, participatiu, col·laboratiu i que atorga un major protagonisme al sector i a tots els agents implicats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

Valencia activa
bombers
Valencia activa