25n
25N
25N

Turisme llança un nou programa de formació online sobre els reptes en el sector després de la Covid-19

Turisme llança un nou programa de formació online sobre els reptes en el sector després de la Covid-19
11/04/2020 -

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa un nou programa de formació ‘online’ a través de la Xarxa de Centres de Turisme, CdT, sota el títol ‘Nous reptes en turisme després de la COVID-19’.

Segons ha indicat la Generalitat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que l’objectiu d’aquesta nova programació “és poder preparar-nos i planificar-nos per a quan acabe aquesta crisi”.

Colomer ha afegit que “la crisi sanitària obri moltes incògnites de futur en el turisme, però també moltes certeses amb què és necessari preparar-se ara per als turistes del demà i és necessari saber com afrontar els reptes del turisme després de la crisi per la Covid-19”.

El secretari autonòmic ha assenyalat que el turisme “és un sector fonamental econòmic i social de la Comunitat Valenciana”. “Per això des de Turisme CV estem treballant intensament per a l’impuls de diverses accions que ens ajuden a mitigar els efectes de la crisi sobre l’activitat turística”.

“La crisi sanitària ha condicionat la manera de treballar, per això, hem adaptat el nostre treball telemàticament. Hem d’estar preparats per a reorientar i adequar els serveis turístics a les noves demandes, i per a això és important impulsar la formació, la intel·ligència i el coneixement”, ha indicat.

Aquest programa formatiu impulsat des de la Xarxa CdT de la Comunitat Valenciana contínua la primera oferta formativa que ha impulsat Turisme CV, ‘Webinars enfront de la Covid-19’, que s’imparteix a través del programa CreaTurisme i que pretén donar resposta a les preocupacions més urgents d’empreses i destinacions durant l’estat d’alarma activat per la pandèmia.

CURS DE SET MÒDULS

D’aquesta manera, durant la setmana vinent, la Xarxa de CdT oferirà el programa ‘Nous reptes en turisme després de la Covid-19’ que s’estructura en 7 mòduls diferents per a analitzar els diferents reptes que el turisme haurà d’afrontar una vegada acabe la crisi sanitària.

En aquests mòduls en els quals se subdivideix la programació abasten blocs diferenciats com la motivació i gestió turística, el sector de l’allotjament, la gestió de restaurants, espais naturals i rurals, reptes tecnològics i d’intel·ligència turística, reptes per a millorar l’experiència turística, a més d’experiències enogastroturístiques.

Les conferències de cada mòdul comptaran amb un moderador i cinc ponents que oferiran sessions d’una hora de duració: 45 minuts d’exposició i 15 minuts per al plantejament de dubtes i preguntes. Aquestes sessions es prolongaran, en principi, fins al 15 de maig.

El primer bloc temàtic o mòdul que s’ha programat és ‘5 reptes per a la motivació turística i la gestió’, que serà coordinat per Rafael de Jorge, fundador de Growtur, expert en màrqueting digital i professor universitari, que es va iniciar el passat 8 d’abril.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =