25n
25N
25N

Turisme convida a 'influencers' europeus per a donar a conéixer la gastronomia de la Comunitat Valenciana

Els periodistes, procedents de França, Portugal i Noruega, estaran des d’hui i fins al 24 de febrer en el nostre territori

Turisme convida a 'influencers' europeus per a donar a conéixer la gastronomia de la Comunitat Valenciana
22/02/2017 -

L’Agència Valenciana del Turisme ha convocat a un grup de ‘influencers‘ i periodistes europeus amb la finalitat de donar a conéixer la Comunitat Valenciana i les seues especials característiques gastronòmiques.

Els periodistes, procedents de França, Portugal i Noruega, realitzaran un viatge de tres dies, des d’este dimecres i fins al pròxim 24 de febrer, en el qual coneixeran de primera mà diferents aspectes relacionats amb la gastronomia del territori. L’itinerari inclou la visita a un celler, diferents mercats locals i alguns dels restaurants més representatius de la Comunitat Valenciana.

L’Agència Valenciana del Turisme, en el seu afany per difondre la cultura valenciana, promou esta activitat amb l’objectiu de convertir als ‘influencers‘ en portaveus de la singularitat gastronòmica del territori.

Així, tal com ha remarcat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “el treball que fan estos prescriptors en la difusió de la Comunitat Valenciana és fonamental”; per això, este tipus d’accions “s’integren perfectament en la nostra estratègia de diferenciació a través del producte”, ha afegit Colomer.

Finalment, el president de l’Agència Valenciana del Turisme ha posat l’accent que “hem d’aprofitar el nostre potencial, i el turisme gastronòmic forma part dels nostres principals atractius”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 12 =