25n
25N
25N

Turisme-CV incorpora a Ontinyent a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana

Sayo Gandia destaca la importància d’aplicar criteris de sostenibilitat i accessibilitat a l’experiència turística

Turisme-CV incorpora a Ontinyent a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana
27/04/2021 -

Turisme-CV (antiga Agència Valenciana de Turisme) ha incorporat a Ontinyent a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI) de la Comunitat Valenciana, una iniciativa coordinada per l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat-tur). La regidora de Turisme, Sayo Gandia, ha destacat la importància “d’aplicar criteris de sostenibilitat i accessibilitat a l’experiència turística, un treball que anem fent des de l’Ajuntament i en el que avancem en adherir-nos a aquesta xarxa que també treballa en aquesta línia. Volem avançar cap a un model de turisme que reforce les bones pràctiques, la qualitat i la sostenibilitat”, manifestava.

Amb la incorporació a la xarxa DTI, Ontinyent també avança en l’adaptació de la seua gestió turística al nou decret del municipi turístic de la Comunitat Valenciana, una regulació que configura un sistema de compliment de requisits i assumpció d’obligacions per part de les localitats denominades turístiques. Les bases d’aquest model s’assenten sobre aspectes com la sostenibilitat, la intel·ligència en els sistemes de coneixement i gestió, l’hospitalitat, el codi ètic, la valorització del territori i el paisatge, la rellevància de la cultura, els senyals d’identitat i tradició local i la cooperació i participació de les entitats i organitzacions locals en un nou sistema de governança.

La ciutat d’Ontinyent s’incorpora en nivell 1 d’aquesta xarxa, rebent el distintiu acreditatiu com a municipi adherit i passant a ser convocada com a membre a les assemblees i grups de treball que s’organitzen, havent estat incorporat ja el municipi al grup sobre Sistemes d’Informació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

museo prehistoria
museo prehistoria