25n
25N
25N

Turisme obri més de 45 oficines i punts d'informació turístics en la Comunitat

Turisme obri més de 45 oficines i punts d'informació turístics en la Comunitat
30/06/2019 -

Turisme Comunitat Valenciana ha obert més de 45 oficines i punts d’informació per als turistes durant aquest estiu en les zones de major afluència, amb l’objectiu d'”ampliar el servei informació turística per a la present temporada”.

En concret, en els pròxims dies obriran les seues portes prop de mig centenar oficines o punts d’informació de la Xarxa Tourist Info, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.

A la província de València s’han instal·lat en els municipis d’Alboraia (2), Bellreguard, Canet d’en Berenguer, Daimús, El Perelló, Gandia, Miramar, Oliva, Piles, Puçol, Sueca, València (2) i Xeraco.

A la província d’Alacant, en els municipis d’Alacant, Altea, Calp (2), Benissa, El Campello (2), Elx (2), Callosa d’en Sarrià, Dénia (2), Finestrat, el Pilar de la Foradada (3), Santa Pola (2), Torrevella i Xàbia.

A la província de Castelló, en els municipis d’Alcalá de Xivert, Almenara, Benassal, Benicàssim (2), Borriana, Castelló de la Plana, Onda, Peníscola (2) i Vinaròs.

Aquests punts d’informació busquen reforçar l’atenció al turista i romandran oberts fins a mitjan mes de setembre. D’igual manera, nombroses oficines de la Xarxa Tourist Info amplien els seus horaris i el nombre de professionals.

Els visitants i ciutadans compten amb més de 200 oficines d’informació turística i acolliment al client, a més de 20 punts d’informació turística que, “sota una mateixa imatge” i “criteris de qualitat homogenis”, presten servei d’atenció i acolliment al turista al llarg de tot el territori autonòmic.

Un dels objectius essencials de la Xarxa Tourist Info és promoure l’hospitalitat com a principi bàsic i marc de referència per a totes les seues actuacions en turisme, tal com assenyala el Codi Ètic Turisme Valencià.

“Els informadors turístics de la Xarxa reben als visitants als quals assessoren i informen sobre l’àmplia oferta i activitats turístiques que ofereixen les destinacions de la Comunitat Valenciana”, afig la Generalitat.

Així mateix, la Xarxa s’ha convertit en una eina “fonamental” tant per a complementar l’oferta turística entre les diferents destinacions, ja que totes les oficines informen del conjunt dels atractius turístics de la Comunitat Valenciana, com per a realitzar la promoció turística en destinació a manera de plataforma de difusió de l’oferta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 1 =