25n
25N
25N

Turisme València i la Fundació Trinidad Alfonso promocionaran València com a destinació esportiva

Les dos entitats han firmat este dimecres un acord per a realitzar accions conjuntes que impulsen internacionalment els esdeveniments esportius i les instal·lacions de la ciutat.

Turisme València i la Fundació Trinidad Alfonso promocionaran València com a destinació esportiva
12/01/2017 -

Les dos entitats han firmat este dimecres un acord per a realitzar accions conjuntes que impulsen internacionalment els esdeveniments esportius i les instal·lacions de la ciutat, especialment la Marató i la Mitja Marató Trinidad Alfonso.

La Fundació Trinidad Alfonso s’ha convertit hui en el nou soci col·laborador de la Fundació Turisme València, a través de la signatura d’un conveni subscrit pels directors de les dos entitats, Elena Tejedor i Antonio Bernabé, respectivament, en un acte que ha comptat també amb la presència de la primera tinenta d’alcalde i presidenta de Turisme València, Sandra Gómez. L’acord establix que d’ara endavant les dos fundacions promocionaran València com a destinació esportiva impulsant els esdeveniments i instal·lacions de la ciutat i donant-los visibilitat internacional, especialment la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Gómez ha explicat que este impuls del turisme esportiu és degut al nou model de gestió de la Fundació Turisme València, centrat en programes de productes turístics per a oferir al visitant experiències més atractives i buscar públics objectius més diferenciats. “Des de la Fundació Turisme València s’estan articulant estos productes, ja ho vam fer amb el València Convention Bureau, Gastronomia i Creuers, i ara VLC Sports aconseguix un protagonisme especial”.

“La Fundació Trinidad Alfonso és un actor imprescindible per a la promoció de la ciutat com a destinació esportiva, i n’és un exemple la seua aposta per posicionar València com a ciutat del running, i per això l’acord signat hui ajudarà decisivament a multiplicar la difusió de València com a destinació per als amants d’esta i altres disciplines esportives”, ha afirmat.

Segons ha indicat Gómez, les dos fundacions han col·laborat en edicions anteriors de la Marató i la Mitja Marató portant a València grups de premsa de diversos mercats internacionals; en blog trips per a promocionar la 15K Nocturna; en visites d’inspecció amb majoristes especialitzats de viatges; en accions de comàrqueting amb portals en línia com el del Regne Unit The Running Bug, i s’han difós totes estes carreres en les presentacions de destinació que realitza Turisme València en diferents països.

“Un dels objectius del president de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Roig, és que la Comunitat Valenciana siga un referent en l’àmbit del turisme esportiu. Este acord amb Turisme València s’emmarca dins d’eixa estratègia. En els últims anys ja hem avançat en el creixement d’un turisme saludable amb esdeveniments com la Marató o la Mitja Marató, i amb este acord fem un pas més. L’objectiu no és únicament que la gent vulga vindre a córrer a València en els grans esdeveniments, sinó que sàpien que esta és la ciutat del running els 365 dies de l’any. Tenim el Circuit 5K al Jardí del Túria i estem treballant per a cohesionar tots els sectors de la ciutat, com ara hotels, transports, restaurants o comerços, perquè senten que tenen una ciutat als seus peus per a practicar esport”, ha explicat Elena Tejedor.

L’acord preveu també l’aparició dels projectes, infraestructures i esdeveniments que estan impulsats per la Fundació Trinidad Alfonso en les guies i publicacions de Turisme València i difusió de les carreres i activitats organitzades per esta fundació. A més, es preveu la presència en el web de Turisme València o l’intercanvi periòdic d’informació de caràcter estadístic entre les parts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =