caixa popular

Turisme València ensenya València i la seua província a dotze productores de cinema publicitari

Turisme València ensenya València i la seua província a dotze productores de cinema publicitari
17/11/2016 -

La primera tinenta d’alcalde i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha rebut este dimecres a l’Ajuntament membres de l’Associació de Productors de Cinema Publicitari, que visiten València dins de l’acció de Turisme València per a promocionar la ciutat i la seua província com a destinació film friendly.

Gómez ha destacat la importància de l’audiovisual publicitari, un sector que a Espanya té una facturació anual estimada superior als 320 milions d’euros, amb una despesa de 10,4 milions en hostaleria, 9,1 en allotjament i 7,4 milions en lloguer de localitzacions, segons l’Estudi sobre l’Impacte Econòmic de la Producció Publicitària de l’Associació de Productors de Cinema Publicitari.

A més, ha reiterat l’interés del consistori i la fundació de fer de València un escenari de rodatges facilitant els tràmits per a gravar a la ciutat i intensificant la promoció d’este producte. “Esta visita d’inspecció és una acció molt interessant per a donar a conéixer el potencial de València, que se suma a la presència en fires especialitzades internacionals, a les quals fins ara no s’assistia, com Berlinale European Film Market, Cannes Marché du Film, Cannes Lions, el Festival de Cinema de Sant Sebastià o FOCUS, certamen a què assistirà la Fundació al desembre a Londres”, ha subratllat. Igualment, ha remarcat que es tracta d’una “iniciativa que dóna suport al sector de l’audiovisual, especialment castigat per la crisi i pel tancament de RTVV”.

La primera tinenta d’alcalde ha recordat també el llançament del web València Film Office per part de Turisme València, la guia de localitzacions amb un directori de professionals o les més de 160 sol·licituds de rodatge ateses des de la Fundació.

Turisme València va contactar amb l’Associació de Productors de Cinema Publicitari durant la seua presència en les fires Cannes Lions i Berlinale European Film Market. A través de la productora Film Office, i en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació, s’ha organitzat un programa perquè dotze destacades productores que formen part d’esta entitat coneguen les localitzacions que oferix València i la seua província. El grup el componen Lee Films Int., The Brownie, La Joya, Harry Rules, Mirinda, Garlic, Antiestático, Sur Films, Garage Films, Story, Albert de Oeste i A Productions, que, entre altres, tenen com a clients Vodafone, Movistar, Ikea, McDonald’s, Amstel, Adidas, Jazztel, Audi, Volkswagen, Media Markt o El Corte Inglés.

Durant dos dies coneixeran diferents espais de València, com ara l’Ajuntament, Fira València, la Marina Reial Joan Carles I, la Ciutat de les Arts i les Ciències, els Jardins del Túria, el Mercat de Colom, Metrovalencia i alguns hotels que poden servir com a escenari de rodatges, com Las Arenas o Marqués de Caro. Així mateix, visitaran llocs emblemàtics de la província, com el castell de Sagunt, la Muntanyeta dels Sants de Sueca o el Palau Ducal de Gandia.

Trobada amb el sector audiovisual i turístic

La Fundació Turisme València ha organitzat també una trobada entre els productors i més de 30 empreses del sector audiovisual, hotels, restaurants i servicis turístics valencians, que es reuniran esta nit al Museu de les Ciències Príncep Felip amb l’objectiu de generar contactes per a possibles negocis futurs dins de la producció cinematogràfica publicitària.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 7 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats