25n
25N
25N

Turisme suma a 254 agències de viatge al grup de treball per a la promoció de la Ruta del Greal

27/12/2019 -

Turisme Comunitat Valenciana compte a partir d’ara amb la xarxa que li proporciona l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatge (AEVAV) per a la promoció i difusió de la Ruta del Greal. D’aquesta forma, amb l’adhesió d’aquesta entitat al projecte, s’uneixen al grup de treball un total de 254 agències de viatge i 300 punts de venda directa repartits per tota la Comunitat Valenciana.

Tal com està previst, aquesta adhesió suposa un avanç en el grup de treball encarregat d’impulsar la ruta en el territori. A més, la col·laboració amb les agències de viatges implicarà l’organització de diversos ‘famtrips’ per a donar a conéixer el camí, com el que s’ha realitzat recentment amb visitants de Castella León.

Això, tal com ha apuntat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, suposa “un reforç per a la nostra capacitat de promocionar i difondre un producte únic, amb capacitat per a generar una experiència a cada visitant que no podrà viure en cap altre lloc”. Així, ha recordat que, des de 2015, Turisme Comunitat Valenciana porta treballant intensament per a desenvolupar aquest producte i generar experiències singulars entorn del mateix.

“Comptem amb un gran avantatge, que és tindre en la nostra Catedral de València una de les relíquies més antigues de la humanitat, com és el Sant Calze”, ha apuntat Colomer, qui ha posat l’accent que “més enllà del significat religiós que puga tindre, l’espiritualitat i el valor històric d’aquesta ruta ens aporta singularitat en un mercat cada vegada més globalitzat”.

Per això, Turisme Comunitat Valenciana està treballant amb tots els municipis que formen part d’aquesta Ruta, així com amb el Govern d’Aragó per a sumar la part del camí que s’inicia en Sant Joan de la Penya i arriba fins a la capital valenciana, per a dinamitzar l’oferta turística i consolidar una ruta que cada visitant pot realitzar a peu o en diferents modalitats de transport.

Recentment s’han instal·lat dues de les 24 obres creades per l’artista valencià Antonio Peris Carbonell i que, a través de diferents escenes, serviran per a senyalitzar els diferents municipis que formen part de la ruta.

Aquestes escultures estan realitzades en acer de 27 metres quadrats cadascuna i estaran situades al llarg de tot el recorregut de la ruta, des de Sant Joan de la Penya fins a València.

Les escultures narren un relat que reflecteix la història del Greal i com va arribar a València. En concret, s’emplacen en els municipis de Balle; Sant Joan de la Penya; Loarre; Bolea; Huesca, Almudévar, Zuera, Zaragoza, Muel, Cariñena, Daroca, Calamocha, Monreal del Camp; Santa Eulalia del Camp; Teruel; La Pobla de Valverde; Sarrión; Barracas; Segorbe; Torres-Torres; Sagunt; Massamagrell; Alboraia, i València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =