25n
Orgull
Orgull

La Regidoria de Turisme de Simat de la Valldigna organitza una ruta al castell d'Alfàndech

Al voltant de vint persones van participar de la jornada

La Regidoria de Turisme de Simat de la Valldigna organitza una ruta al castell d'Alfàndech
16/10/2020 -

El passat divendres 9 d’octubre, unes vint persones van gaudir de la ruta natural al castell d’Alfàndech dins la programació organitzada per la Regidoria de Turisme de Simat de la Valldigna i el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València.

Durant els huit quilòmetres, els assistents van conéixer algunes de les espècies que es troben a la zona de la mà del botànic Lluís Serra. A més, van conéixer la història d’aquesta construcció d’origen àrab, també coneguda al territori com el “castell de la Reina Mora”, ja que, segons conta la llegenda, una reina es va tirar al precipici.

Al llarg del recorregut, els assistents van complir amb totes les mesures dictades per les autoritats sanitàries com l’ús obligatori de mascareta o el llavat de mans amb gel hidroalcohòlic.

La pròxima activitat es realitzarà el 24 d’octubre, amb inscripció prèvia, amb la ruta de “els Forns de Calç i dels Monestirs”.

El regidor de Turisme, Joan Vicent Bañuls, ha destacat “l’èxit d’aquestes rutes, on els participants poden descobrir els tresors que amaga el nostre paratge de la mà d’un botànic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + dinou =