caixa popular

Turisme signa un conveni amb Conhostur per a desenvolupar actuacions de promoció de la Comunitat

Turisme signa un conveni amb Conhostur per a desenvolupar actuacions de promoció de la Comunitat
10/07/2017 -

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, i el president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana(Conhostur), Manuel Espinar, han signat el conveni de col·laboració per a la promoció i desenvolupament del producte gastronòmic per a la destinació Comunitat Valenciana.

A través d’aquest conveni, l’Agència Valenciana del Turisme destinarà fins a 160.000 euros per a actuacions publicitàries i promocionals en diferents suports i en diversos mitjans.

Colomer ha mostrat la seua satisfacció per la signatura d’aquest acord que permetrà “treballar conjuntament amb Conhostur per a impulsar la gastronomia de la Comunitat Valenciana”. Segons ha explicat el secretari autonòmic “es tracta d’una de les inversions més eficaces i eficients que podem tenir en el conjunt de la Generalitat”, ja que al seu judici “l’hostaleria és un sector que està donant la cara i salvant els nombres del conjunt de l’economia de la Comunitat Valenciana”.

Colomer ha volgut remarcar que Conhostur representa al conjunt de professionals que més contribueix a l’economia i a la imatge turística de la nostra destinació, al mateix temps que ha destacat que “no podem concebre al turisme sense l’hostaleria”.

Així mateix, ha indicat que l’objectiu d’aquest acord és la “promoció de la gastronomia” i ha assenyalat que “som una comunitat oberta, hospitalària que celebra molts esdeveniments basats en aquest producte”.

D’altra banda, ha subratllat que “amb aquesta col·laboració pretenem tres reptes fonamentals: la qualificació, la professionalització i la desestacionalització”. A més, ha posat l’accent que “en plena temporada el que hem de fer és fidelitzar turistes, perquè la gent seguisca confiant en la Comunitat Valenciana”.

Per a Colomer “la conjuntura internacional actual ens pot beneficiar en l’arribada de més turistes, però es tracta de continuar innovant i fascinant, perquè la gent seguisca venint en qualsevol època de l’any”.

En aquesta línia, ha indicat que el seu departament continuarà treballant i construint un “model turístic basat en la diversitat, en el qual la gastronomia comença a ser un element amb força” ha afegit.

Per la seua banda, el president de Conhostur, Manuel Espinar, ha declarat que “hui en dia la gastronomia és un dels productes més potents que ofereix la Comunitat Valenciana” i ha subratllat que “té una gran tornada perquè ven sensacions, moments que es tradueixen en una gran fidelitat del client que ens visita”. Per a Espinar “la gastronomia és sens dubte, el principal pilar del turisme de qualitat en aquest moment”.

Aquest acord permetrà que la imatge de la Comunitat Valenciana es promocione en jornades i esdeveniments gastronòmics celebrats en les tres províncies al llarg de 2017.

Així, es preveuen actuacions de desenvolupament d’esdeveniments per a la posada en valor de la gastronomia valenciana; també es duran a terme actuacions de divulgació i difusió del producte gastronòmic de la Comunitat Valenciana; a més d’accions de màrqueting, comunicació i campanyes promocionals.

Cal assenyalar que aquest conveni respon al compromís de l’Agència Valenciana del Turisme de mantenir el suport a les actuacions de comunicació i publicitat desenvolupades per les diferents associacions turístiques.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − un =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris