25n
25N
25N

Turisme publica un informe sobre la reobertura dels establiments hotelers de la Comunitat Valenciana

Turisme publica un informe sobre la reobertura dels establiments hotelers de la Comunitat Valenciana
08/07/2020 -

Turisme Comunitat Valenciana ha publicat un nou informe que mostra les reobertures dels establiments hotelers de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que des de Turisme “treballem per a planificar l’estratègia post COVID-19 i per això avaluem i analitzem la situació del sector turístic a través de diferents informes que compartim amb el sector”.

Colomer ha explicat que “els hotels de la Comunitat Valenciana reprenen l’activitat després de l’aturada provocada per la pandèmia COVID-19, i segons l’últim informe publicat per la Smart Data Office de Turisme Comunitat Valenciana ja està disponible el 60,5% del total de places hoteleres que s’oferien l’any passat”.

El responsable de Turisme ha ressaltat que “les dades ens ajudes sobretot en aquests moments per a prendre decisions i encertar en les estratègies que hem d’impulsar”.

Colomer ha explicat que “les dades ajuden a conéixer la situació del sector, coneixent les places hoteleres obertes i representades cada mes” i que “aquest informe té un doble objectiu, el primer incentivar al sector per a l’obertura d’hotels projectant normalitat en les destinacions turístiques, donant a conéixer quins destins han començat a treballar i ofereixen els seus serveis”.

“El segon està relacionat amb la projecció internacional cap a la turoperació, turistes i empreses, oferint-los informació directa i actualitzada setmanalment”, ha afegit.

L’informe de reobertura d’hotels publicat s’engloba dins de la Smart Data Office, on es poden trobar diversos informes i amb diferents tipologies per a ajudar al sector en la presa de posicions a partir de dades.

En aquesta línia, Colomer ha posat l’accent que “tindre dades fiables i veraces ajuden al canvi de paradigma en la governança, ajudant en la presa de decisions” i ha recalcat que “en aquests moments no podem fixar-nos en dades històriques, o realitzar comparatives, per la qual cosa tindre dades actuals poden ajudar-nos a donar confiança al sector”.

A més de l’informe sobre les reobertures d’hotels, la Smart Data Office, publica aquest dimecres cinc nous informes.

En concret, s’han publicat ‘Índex de destinació Turisme Comunitat Valenciana,’, ‘Comportament Turístic en la Comunitat valenciana, ‘Comportament turístic en Costes, ‘Producte Turístic Comunitat Valenciana, ‘Producte Turístic Costes, ‘Allotjament Turístic’ i ‘Capacitat aèria’.

Cal ressaltar que des de Turisme Comunitat Valenciana s’estan realitzant diferents informes, basats en les fonts estadístiques oficials, que s’han posat a la disposició de tot el sector turístic i de tota la ciutadania, ja que estan disponibles en el magazín de Turisme Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

lleida 2020
activem alfafar