25n
25N
25N

Turisme llança el seu nou portal 'online' com a peça clau de la seua promoció com a destinació turística

Turisme llança el seu nou portal 'online' com a peça clau de la seua promoció com a destinació turística
01/06/2020 -

Turisme Comunitat Valenciana ha llançat un nou portal turístic ‘online’ per a la promoció i comercialització de la Comunitat Valenciana com a destinació turística.

El titular de Turisme CV, Francesc Colomer, ha ressaltat que “el nou website, peça clau del sistema de gestió integral de la destinació Comunitat Valenciana, compta amb un disseny innovador, modern i funcional que el converteixen en la porta d’entrada i de retorn dels viatgers que trien la regió com a destinació turística”.

La nova versió és un portal “més complet i visual, amb gran protagonisme del contingut gràfic i multimèdia, que mostra la riquesa i diversitat de la Comunitat Valenciana per a convertir-la en la destinació turística triada pels viatgers que decideixen visitar-la per primera vegada o per a aquells altres que decideixen tornar”, segons Colomer.

Així, mostra un recorregut per tot el que fa a la Comunitat Valenciana “especial i única que transmet al món la seua essència, valors i fortaleses” sobre la base de tres eixos de continguts: ‘Descobrir – Viatjar – Tornar’.

Ara, els qui visiten el nou portal turístic podran fer una primera immersió en la Comunitat Valenciana en un recorregut fet per als sentits: els seus llocs imprescindibles, la seua gastronomia, l’oferta cultural i esportiva, etc.; així com una selecció de propostes de viatges i experiències per a conéixer tots els racons de la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha explicat que “el nou lloc web aspira a convertir-se en el més complet portal turístic de la destinació, secundant-se en les més innovadores tècniques digitals, reforçant l’aposta de la comunitat per les tecnologies aplicades al turisme”.

D’una manera molt intuïtiva, el viatger o viatgera podrà localitzar recursos turístics de manera àgil gràcies al cercador i del Geoportal, que li permet veure sobre el mapa els resultats de les seues cerques.

Així mateix, l’eina oferirà contingut recomanat i personalitzat segons criteris de navegació o idioma, entre altres, i el viatger o viatgera tindrà la possibilitat d’organitzar el seu viatge a través del Travel Planner.

A més, el portal es distingeix pel seu caràcter innovador, comptant com a element diferenciador, el Mòdul d’Intel·ligència Turística, una tecnologia permet l’ús intel·ligent de la informació acumulada en la seua base de coneixement, informació basada en el perfil i historial de visites del turista a la plataforma, amb la finalitat de realitzar recomanacions adequades als gustos del turista que navega pel portal, oferint informació personalitzada i de gran qualitat adequada al seu perfil.

El portal turístic ha sigut desenvolupat i dissenyat per a adaptar-se totalment a qualsevol mena de dispositiu mòbil sota els estàndards de web responsive i mobile friendly.

El nou lloc web està pensat com a plataforma per a la gestió de la informació turística el que la converteix en una potent eina d’informació i comunicació, mitjançant la qual es podran crear i actualitzar continguts dels diferents recursos turístics, convertint-se en un canal d’informació ‘online’ i promoció de la destinació turística.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 4 =