25n
25N
25N

Turisme inicia un estudi sobre els viatgers internacionals que arriben a través de l'aeroport de Castelló

Turisme inicia un estudi sobre els viatgers internacionals que arriben a través de l'aeroport de Castelló
03/12/2016 -

Un estudi contractat per l’Agència Valenciana del Turisme (AVT) aportarà informació detallada i periòdica sobre els turistes estrangers arribats a través de l’aeroport de Castelló. El treball -que ja s’ha engegat a través de la realització de les primeres enquestes als passatgers- segueix la metodologia que utilitza l’INE en l’elaboració de l’Estadística de Moviments en Fronteres (Frontur) i l’Enquesta de Despesa Turística (Egatur).

El fet que l’aeroport de Castelló no estiga inclòs en l’operació nacional Frontur-Egatur, ha portat a l’AVT a encarregar un estudi de similars característiques, que se centra en els passatgers dels vols que connecten amb el Regne Unit (Londres i Bristol). L’objecte del mateix és estimar la xifra mensual de turistes residents en l’estranger que accedeixen a través de la base castellonenca, així com analitzar la despesa turística i altres dades relacionades amb el perfil del viatger.

El contracte, adjudicat a l’empresa Grafonet, té un import de 16.819 euros i una durada d’un any, amb possibilitat de prorrogar-se un altre. Les enquestes tenen lloc al llarg dels dotze mesos i la tercera part de les mateixes es realitzaran en dies festius.

El nou estudi que ha engegat l’AVT dóna continuïtat al realitzat en l’últim trimestre del 2015, centrat en el perfil del turista internacional que visita la Comunitat Valenciana a través de l’aeroport de Castelló. Aquell treball es va basar en més de 900 entrevistes a passatgers dels vols de Bristol i Londres i va aportar una completa informació sobre el perfil del turista britànic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 2 =