25n
25N
25N

Turisme avalua els danys causats pel temporal Gloria

Turisme avalua els danys causats pel temporal Gloria
21/01/2020 -

Turisme Comunitat Valenciana ha constatat que els danys produïts pel temporal Gloria a les platges són quantiosos i superen fins i tot els produïts en la DANA del passat mes de setembre.

En aquest sentit, el personal tècnic de Turisme està en contacte permanent amb els ajuntaments per a procedir a fer una avaluació minuciosa una vegada que passe el temporal i posar en marxa els mecanismes de reposició.

El personal tècnic ha informat el conjunt dels responsables municipals de la necessitat de deixar passar un temps prudencial perquè la mar i els corrents tornen a un estat de normalitat, abans d’iniciar els treballs corresponents. La proposta és treballar, quan siga possible, perquè les platges tornen a presentar el millor aspecte per a rebre a visitants.

Així mateix, s’ha mantingut una coordinació directa amb els directors territorials de Presidència en les tres províncies, atés que Turisme s’emmarca en eixa àrea, i que aquests també han realitzat una primera presa de contacte institucional amb els ajuntaments.

El mateix director general de Turisme, Herick Campos, ha visitat la platja centre de la Vila Joiosa, on eren evidents els danys, tant en passarel·les com en papereres, llavapeus i elements de zones recreatives infantils.

En la conversa mantinguda amb l’alcalde d’aquesta ciutat, Andrés Verdú, s’ha emplaçat al fet que el personal tècnic faça l’anàlisi de danys al més prompte possible.

Campos ha afirmat que “des de Turisme Comunitat Valenciana s’intentarà accelerar els tràmits per a aconseguir que les platges estiguen operatives, al més prompte possible, amb el material que tinguem, i abordar els arranjaments de major envergadura de manera gradual, però amb la voluntat de també es faça ràpidament”.

En aquest sentit, ha explicat que l’acord del Consell sobre el temporal, anunciat el dilluns per la consellera de Justícia en la seua visita a Dénia i Xàbia, inclourà instruments perquè es puga actuar de manera immediata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 2 =