25n
25N
25N

Turisme CV i el Consell de Cambres de Comerç reforçaran la promoció turística a Regne Unit

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat el conveni amb el Consell de Cambres Oficials de Comerç la Comunitat Valenciana dotat amb 500.000 euros

Arxiu

Turisme CV i el Consell de Cambres de Comerç reforçaran la promoció turística a Regne Unit
29/07/2020 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha defensat la garantia de seguretat que ofereix el sector turístic en la Comunitat Valenciana i ha apostat per continuar treballant amb les empreses en la qualitat, competitivitat i la promoció turística.

Així ho ha destacat al costat del president del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, Jose Vicente Morata, durant la signatura del conveni de col·laboració que preveu accions en aqueixes tres àrees: qualitat certificada, formació i competitivitat i promoció.

Per a Francesc Colomer, “és moment d’estar al costat del teixit productiu turístic, principalment pimes, i demostrar que som un destí segur. Són dies de negociació diplomàtica i estem traslladant les nostres dades i arguments a tots els òrgans corresponents per a demostrar al mercat britànic que en el nostre territori poden tindre fins i tot més seguretat que en el seu propi país.”

El secretari autonòmic ha recordat, no obstant això, la importància fonamental del mercat nacional en aquests moments i fins i tot el de la pròpia Comunitat Valenciana: “Hem de tindre en compte que els propis valencians són el 51% del turisme nacional que ens visita”.

El president del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, per part seua, ha explicat que mantenen contactes amb la Cambra de Comerç de Londres i han mostrat la seua disposició a realitzar una presentació de la Comunitat Valenciana en la capital britànica, tal com ja va succeir en 2019. “Tenim seguretat sanitària, seguretat ciutadana, seguretat jurídica i tenim qualitat” ha subratllat Morata.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana aporta 500.000 euros al Consell de Cambres per a la realització d’accions promocionals, d’impuls a la qualitat a través de Sicted i de millora de la competitivitat gràcies al programa Accetur.

Conveni amb la FVMP i València Premium

El secretari autonòmic de Turisme també ha signat el conveni amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies que contempla una quantia de 50.000 euros per a projectes de desenvolupament del turisme i millora del coneixement que els agents locals tenen de l’evolució del sector turístic.

Igualment, s’ha realitzat la signatura oficial del conveni amb l’associació València Premium pel qual Turisme Comunitat Valenciana contribueix amb 50.000 euros perquè aquesta associació empresarial de turisme impulse accions de promoció del turisme de luxe.

De fet, la signatura s’ha realitzat en la presentació de la nova campanya promocional de València Premium sota el lema “Alt Turisme”.

Conveni per al foment de productes turístics

De la mateixa manera, Turisme Comunitat Valenciana ha segellat altres tres convenis centrats en el foment de productes turístics i de la promoció de la diversitat del destí.

Així, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat l’acord de col·laboració que, a través de Fira València, permet la col·laboració per a la celebració del certamen Gastrònoma Mediterrània. En concret, es tracta d’un conveni de col·laboració de 150.000 euros per a donar suport a accions de promoció del turisme gastronòmic, entre altres.

Colomer ha destacat que “la gastronomia és un eix central de la nostra estratègia de promoció turística perquè destaca la nostra singularitat i ens aporta valor enfront d’altres destins. Al mateix temps, és un element de vertebració territorial i de preservació del nostre paisatge i la nostra identitat, que ens ajuda a atraure mercats diferents durant tot l’any”.

La presència de Turisme Comunitat Valenciana en Mediterrània Gastronòmica es concreta en diferents espais que, sota l’Exquisit Mediterrani, ofereixen ponències, degustacions o cuina en directe. A això se suma la col·laboració en les diferents campanyes de promoció i publicitat.

Turisme ha signat també un acord amb Cocemfe, Confederació de persones amb discapacitat física i orgànica de la CV, de 80.000 euros que permetrà la realització, impuls i difusió d’accions per al turisme accessible.

Finalment, també ha subscrit la col·laboració amb la Fundació Cultural CdM que, amb una quantia de 60.000 euros, contribuirà a la difusió turística del patrimoni musical amb la celebració de diversos festivals de música antiga (València Early Music) o la promoció de rutes turístiques culturals com la Ruta de la Seda, el Territori Borgia o el Greal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =