25n
25N
25N

Turisme Comunitat Valenciana posa en marxa una nova i àmplia campanya digital dirigida al mercat xinés

Turisme ha obert comptes en les principals plataformes de mitjans socials de la Xina i pròximament ho farà en la principal aplicació xinesa de lectura de notícies

Turisme Comunitat Valenciana posa en marxa una nova i àmplia campanya digital dirigida al mercat xinés
10/02/2021 -

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa una nova i àmplia campanya digital destinada a atraure el turisme xinés a la regió, amb recursos ‘en línia’ dirigits a persones consumidores i al sector turístic del país i coincidint amb la celebració de l’Any Nou Xinés, que tindrà lloc el pròxim 12 de febrer.

Segons ForwardKeys, empresa de previsió de viatges, s’espera que els viatges sortints xinesos tornen a tindre un fort impuls en els pròxims dos anys, sent Europa una de les regions mundials que es recuperarà més prompte. Enfront d’aquestes previsions, aquesta estratègia digital de Turisme permetrà a la Comunitat Valenciana aprofitar millor aquesta recuperació i beneficiar-se de l’enorme potencial del turisme global xinés.

En aquest sentit, per a ajudar els i les visitants xinesos a descobrir i aprendre més sobre la Comunitat Valenciana com a destinació turística, Turisme ha obert comptes en les principals plataformes de mitjans socials de la Xina, com són WeChat i Weibo, amb publicacions setmanals.

El passat 8 de gener, la Comunitat va publicar el seu primer article en WeChat, l’aplicació mòbil i plataforma de mitjans socials més popular de la Xina, amb més de mil milions de persones usuàries. Aquest mateix mes, Turisme també ha llançat un compte en Weibo, la plataforma de microblogging més popular de la Xina, que va comptar amb 523 milions d’usuaris i usuàries actius mensuals en el tercer trimestre de 2020.

Segons els estudis de consum, els comptes oficials en WeChat i Weibo, com les que acaba de llançar Turisme, són una de les principals fonts d’informació sobre viatges per als turistes xinesos. En els pròxims anys, el departament publicarà continguts setmanalment a través del seu compte oficial de WeChat i en Weibo, per a informar i inspirar a futurs visitants.

Així mateix, aquesta campanya digital inclou l’opció d’obrir un compte en Today’s Headline/Jinri Toutiao, l’aplicació de lectura de notícies número u a la Xina, amb més de 1.500 milions de persones usuaris actives mensuals el juliol de 2019, i que passen una mitjana de 73,4 minuts cada dia utilitzant l’aplicació.

A més, Turisme ha creat un nou portal web de la Comunitat Valenciana específic per al mercat xinés (www.travelregionofvalencia.cn), que proporcionarà recursos inspiradors i de fàcil navegació sobre els destins, la gastronomia, les activitats, la cultura i les atraccions de la regió, així com informació pràctica sobre visats, transport i molt més.

Aquest lloc web, operatiu des del 5 de febrer, es promociona a través del principal motor de cerca de la Xina, Baidu, tenint en compte que en aquests dies de vacances de la ciutadania xinesa, amb motiu de la celebració de l’Any Nou, pujaran les visites al lloc web.

El màrqueting B2B serà també un element important de l’estratègia en el mercat xinés de Turisme, que ha creat un curs perquè agents de viatges xinesos coneguen millor la Comunitat Valenciana a través de la Xina Travel Academy (CTA), que utilitzen més de 60.000 professionals xinesos del sector turístic registrats.

Aquest curs es complementarà amb una sèrie de cinc seminaris web que es desenvoluparan en 2021-2022, i que oferiran presentacions en directe i preguntes i respostes per als agents de viatges xinesos.

Mercat xinés a Espanya

Abans de 2020, Espanya era un dels països de destinació de major creixement a Europa per als turistes xinesos, amb quasi 650 milions d’arribades en 2018, i una taxa de creixement del 22,4% en els primers nou mesos de 2019. la Xina és tant el mercat turístic més gran com el que més gasta en el món, i la despesa per turisme xinés a Espanya està molt per damunt de la mitjana global de visitants.

En 2019, van visitar la Comunitat Valenciana prop de 20.000 turistes xinesos, la qual cosa va suposar un creixement del 73% respecte a l’any anterior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =